B.S.C kérdése:
SEGÍTSÉG! FONTOSS! LEHETSÉGES?
Figyelt kérdés
30,31 kére nem vártam,nem is jött 1hétig gyötört a meszesz fájdalom,,majd pár napja elmult ,,ma már kb 1hete nem jött meg utolsó teszt hétfő negativ,,számitásaim szerint mult honap 26,,körül voltam együtt férjemmel mert hogy akkor volt ovum,de utána 24 én ,,,szerintetek a 24 kei volt a jó?reménykedem h sikerült a baba,,,azért gondolom mert azota viszont nem telt el anyi nap,,,aki tud és volt ilyen helyzetben kérem segitsen,,,,,,köszönöm2013. jún. 5. 18:33
1/6 A kérdező kommentje:
bocsánat 26 akart lenni az ovum
2013. jún. 5. 18:34
2/6 A kérdező kommentje:
nem ír tizenhatod valamiért,,,szoval akkor
2013. jún. 5. 18:34
3/6 anonim válasza:
Csinálj tesztet megint, hogy megnyugodj..
4/6 anonim válasza:
nem tudhatjuk. de miért akar mindenki ennyire gyereket újabban...? ha jönnie kell ugyis jönni fog... nyugi..
5/6 sarah23 válasza:
ez igy is van jön amikor aakr,,de tudod fruszráló az mikor nem jön megfelé,,de orvos lesz ha még nem jön meg
6/6 sarah23 válasza:
ugyanezz a helyzet velem is azért írtam,,,tesztelj 1et,,,és menj orvoshoz ha nega
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!