Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS segítség! Lehetséges?

SOS segítség! Lehetséges?

Figyelt kérdés

Tegnap együtt voltunk a párommal, de maga a közösülés nem történt meg, még előtte elment. Pihentünk kicsit, nem mostuk meg, és elölről kezdtük az egészet. Most eljutottunk odáig, hogy betegye, de 2 perc után eszembe jutott, hogy a gumi lemaradt, és később lett felhúzva.

A kérdésem, hogy ennyitől lehet-e baba, vagy ami esetleg "rajta maradt" az előzőből, az már nem életképes... Eseményutáni kell vagy nem valószínű a baba? 2 hete elvetéltem, friss a dolog, még nem kéne most a baba.

Légyszi csak normális válaszokat írjatok, köszi!

2011. ápr. 4. 07:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Nagyon kicsi az esélye.

Az előző babát szerettétek volna? Mert ha igen, és most netalán megfoganna mégis (mondom, alig van esély), akkor ez a baba nagyon jönni akar, és nem lesz semmi baja attól, hogy nemrég vetéltél.

Az esemény utáni fel fogja borítani a hormonjaidat.

Ha van orvosod, akkor esetleg beszélj vele.

2011. ápr. 4. 07:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen szerettük volna, ráadásul ő már nem az első vetélésem volt, és ikrek voltak... Nagyon sajnáltuk, de most azt mondta a doki, hogy 2 hónap múlva kivizsgál, hogy miért vetélek el folyamatosan, addig ne nagyon próbálkozzunk. Meg tényleg pihentetni szeretném a szervezetem, mert nem élném túl az újabb és újabb elvesztést, műtétet. Ezért is gondolkozok eseményutánin, ha van rá esély...
2011. ápr. 4. 07:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Én helyedben nem tennék semmit, ne vegyél szerintem hormont, mert nem tesz jót ezek után neked. Így ahogy leírtad, igen kevés az esély a teherbeesésre.
2011. ápr. 4. 10:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Igazuk van az előzőeknek! Ha babát szeretnétek akkor ne vegyél be semmilyen gyógyszert. Akkor nagyon jönni akar ez a baba ha tényleg sikerült volna!
2011. ápr. 4. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!