Lehetseges, hogy 4-5 nap menzesz keses utan meg ne mutassa ki a teszt, vagy eppen negativat mutat?
Figyelt kérdés
2013. jún. 5. 14:36
1/8 anonim válasza:
Igen, előfordulhat teszthiba, alacsonyabb HCG szint, stb. miatt. Előbbi nem éppen ritka jelenség, legjobb barátnőmnek se mutatta ki a babát a teszt, pedig kettőt vett. Alacsonyabb HCg szint pedig előfordulhat akkor, ha éppen nem félidőben volt a fogantatás, így a késés után 4-5 nappal még nincs meg a teszt által érzékelt mennyiség. (Van, ahol 10, 20, 25 vagy 50 mmol az, ahol a teszt pozitívra vált. Ha te pl. 50-eset vettél, de a szervezetedben még átlag 30 mmol HCG termelődik, a teszt negatív lesz.) Én azt tudom javasolni, hogyha nem szeretnél tesztekre költeni meg 2-3 napokat várni az ismétléssel, (kb. minden 2. nap duplázódik meg a HCG mennyisége a szervezetben) akkor ugorj le a nőgyógyászodhoz, és vizsgáltasd meg magad. Ilyenkor már hüvelyi uh-gal láthat terhességre utaló jeleket, illetve a laboros vizsgálatnál szerintem, nincs megbízhatóbb terhességi teszt.
2/8 anonim válasza:
3-napja késik és ma csináltam 1-tesztet és negativ lett. de még nm jön meg addig van remény. Te csináltál már tesztet???
3/8 A kérdező kommentje:
iegn en csinaltam ma reggel tesztet es negativat mutatott, nagyon remenykedem, hogy baba van, mivel minden mas tunet nagyjabol stimmel, es a hom is magas par napja. Minden esetre meg varok par napot es ujra tesztelek, hatha ezuttal sikeresen
2013. jún. 5. 15:55
4/8 anonim válasza:
Írj majd kérlek, kíváncsi vagyok... :) nekem vasárnap, hétfő környékén kell megjönnie, ha addig nem érkezik én is tesztelek jövőhéten :)
5/8 A kérdező kommentje:
jovo heten ujra tesztelek, viszont felek az ujabb csalodastol, neked meg drukkolok :) sok sikert :)
2013. jún. 6. 20:31
6/8 anonim válasza:
1. vagyok!
Nagyon szurkolok nektek, Lányok! Írjatok, mi a helyzet!
7/8 A kérdező kommentje:
sajnos ma megjott :((:((
2013. jún. 7. 13:00
8/8 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, kedves Kérdező! :( Kívánom, hogy a következő hónap kétcsíkos tesztet hozzon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!