Ugye, most már tuti megjön?
Figyelt kérdés
Két napja késik, a mellduzzanat nem múlik, két napja barnázok is, tesztet a nemvárt napján csináltam, de negatív.
Nem akarom beleélni magam, de egyre elkeseredettebb vagyok és már bemagyarázom magamnak a lehetetlent, h talán mégis terhes vagyok, csak...
2013. jún. 5. 08:48
1/7 anonim válasza:
Választ nem tudok adni neked mert én is ebben a cipőben járok. Nem terveztünk igaz babát de múlt héten csütörtökön kellett volna megjönnie a tesztem negatív, és már én is ott tartok hogy azt számoltam mikor szülnék, hát igen beleéltem magam. De a tesztek általában biztosak, bár én is kettőt csináltam. Még reménykedem de ha nem jön meg a hétvégéig megyek dokihoz. Sok szerencsét kívánok. Szerintem még tesztelj egyet pár nap múlva:)
2/7 anonim válasza:
Szerintem még várhatsz, 1-2 napot, ha nem jön meg tesztelj, az már biztosat fog mutatni.
23+5hkm
3/7 A kérdező kommentje:
Nekem már egy éve se éjjelem, se nappalom, csak azt várom, h végre pozitív legyen a teszt. Teljesen kivagyok már, annyira ekarom, annyira akarom hinni, h most talán vége a várakozásnak.
2013. jún. 5. 09:03
4/7 anonim válasza:
Az első vagyok. Nagyon szorítok neked. Nekem sajnos pont most jött meg az előbb:( de hátha neked nem kell várnod tovább és ott van az a baba.
5/7 anonim válasza:
Szia!
Nem akarlak elszomorítani, de ne éld bele magad a terhességbe! Én is sokszor voltam ilyen szituációkban és sajnos hajlamos az ember még akkor is reménykedni a csodában, ha már megjött is neki. Fordulj inkább orvoshoz, 1 év sikertelen próbálkozás után már kivizsgálnak. Ráadásul a kivizsgálások is beletelnek egy kis időbe.
6/7 A kérdező kommentje:
Nyakig benne vagyok a vizsgálatokban, de a legrosszabb az, h semmit nem találnak, amivel lehetne kezdeni valamit...
2013. jún. 5. 11:40
7/7 anonim válasza:
5-ös vagyok: nekünk 1,5 éve nem sikerül és nálunk sem találtak semmit. :( Nagyon rossz a bizonytalanság, minden hónap végén reménykedünk, hogy talán most sikerült, de nem jön össze. Viszont nem szabad feladni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!