Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Két orvos az ellenkezőjét...

Két orvos az ellenkezőjét mondja? Most akkor hogy is van?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretném a véleményeteket kérni!

Röviden: márciusban jött meg utoljára. Csináltam 3 tesztet, negatív lett. Elmentem nődikhoz, és egy főorvos vizsgált meg, aki közölte, hogy amúgy nem lehetek terhes, de menjek el egy hormonvizsgálatra. Megjött az eredmény, elmentem egy másik dokihoz, aki azt mondta, hogy lényegében semmi gond nincs, az eredmények a normál értéken belül vannak, és nincs semmi arra utaló jel, hogy meddő lennék. Írt fel egy gyógyszert, amitől elvileg megjön (provera). De hozzátette, hogy ha nem jön meg, akkor terhes vagyok, olyan 3-4 hetes lehetek. Viszont ez mostanában eszembe sem jutott, mivel az előző doki kizárta a lehetőségét a teherbeesésnek, most meg lehet, hogy azóta terhes lettem? Totál össze vagyok zavarodva, nem tudom, hogy mi van, mit gondoljak, kinek kellene hinnem. Szerintetek?

2013. jún. 4. 22:12
 1/6 anonim ***** válasza:
menj el ultrahangra
2013. jún. 4. 22:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Attól, hogy a hormonok normál értéken belül vannak, még lehet komolyabb probléma sajnos, pl. pcos, ir. Ha terhes vagy, akkor nem igazán kellene egy olyan erős gyógyszert mint a provera szedni. Attól, hogy nem jön meg tőle, viszont még nem következik az, hogy terhes vagy. Én is szedtem elég nagy adagban, mégsem jött meg, a mai napig nem tudják, hogy miért, bár a hormonok nálam is rendben voltak, egyáltalán nem menstruáltam. A terhesség meglétét/nem létét uh-val tudnák a legbiztosabban megállapítani. Amíg egy kicsi remény is van rá, hogy terhes vagy, ne kezd el szerintem szedni a gyógyszert. Kérd ki egy harmadik orvos véleményét.
2013. jún. 4. 22:21
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi! Ma este voltam nála, és ma mondta ezt. Konkrétan azt mondta, hogy gyanakszik, mivel meghíztam egy hónap alatt és fájnak a melleim.

Holnap keresek is egy másik dokit. Kiváncsi vagyok. De milyen érdekes, hogy az egyik szerint soha nem lehet babám, a másik meg azt, hogy már lehet ott is van? Mai alvásnak lőttek :)...

2013. jún. 4. 22:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Mind a két doki nagy szakember lehet. Egy vérvétellel simán megmondhatná ha terhes vagy. Nem tudod megyrni a 3. napi hormonjaid?
2013. jún. 4. 23:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Én csinálnék egy tesztet, addig biztosan nem kezdeném el szedni a gyógyszert. Keress másik nőgyógyászt is szerintem.
2013. jún. 5. 08:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Mindenképpen másik után nézek. Egyszerűen nem bírom ezt felfogni, hogy hogyan lehet ennyire más két orvos válasza. Nekem azt mondta, hogy a gyógyszer, amit felírt, megtartja a babát, ha terhes vagyok. ááá...kész vagyok.
2013. jún. 5. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!