Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az alhasi bekeményedés lehet...

Az alhasi bekeményedés lehet a ciszta velejárója? Vagy tán mégis terhesség?

Figyelt kérdés
A történetem hosszú, csak akkor kezdek bele, ha vki nem a kérdésre válaszol, hanem visszakérdez... A tesztem negatív....
2013. jún. 3. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen lehet, de kiváncsi vagyok a történetre.
2013. jún. 3. 21:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet terhességre utaló jel,de leírod a történetet?
2013. jún. 3. 21:47
 3/7 A kérdező kommentje:

20 hónapja szültem és április végéig szoptattam...

Januárban 4 hetesen vetélés.... áprilisba első clostys hónap, aminek kevés értelmét láttam, mert peteérésem volt, de általában a 10. napon, de mivel szoptattam még, az orvos ezt ajánlotta, mert szopi alatt gyakran nincs peteérés ill. nem megfelelő....de mivel rengeteg tejem volt, el kellett apasztani, így bromot is szedtem...

május 22-én megjött, de nem volt kimondottan erős, de terhesség alatti vérzésnek meg sokalltam.. ezután kb. 1 héttel is csináltam tesztet, negatív..

de már menzi előtt is esténként fájdogált az alhasam és még most is.. néha rámtör az álmosság, ideges, türelmetlen vagyok, éhes, de ezeket bárminek be lehet tudni, nem képzelődök.....de a hasfájás nagyon megrémiszt. Holnap megint veszek egy tesztet, aztán csütörtökön doki..

Ja, és esténként rendesen felfújódok, ami szintén a terhességre és a cisztára is ráillik..

2013. jún. 3. 22:24
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem azt akartam elérni, hogy egyből rákérdezzetek :-)))

Azért írtam az alcímet (vagy mi az) hogy a kötekedőket kicsit hárítsam...

2013. jún. 3. 22:25
 5/7 anonim ***** válasza:
nem gondolom,hogy aggódnod kéne ciszta miatt. Egyébként szeretnétek már kis tesót?
2013. jún. 4. 16:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát ez akár a bromo mellékhatása is lehet, de a clostytól lehet akár cisztád is.
2013. jún. 4. 18:08
 7/7 A kérdező kommentje:

Szeretnénk kistesót, igen!

Bromot már kb. május közepén abbahagytam, még mindig lenne hatása??

Clostyt napi 1 szemet szedtem 5 napon át, állítólag ennyi nem okozhat cisztát. Vagy mégis??

Tesztem negatív megint.

2013. jún. 5. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!