Closty- ciszta-terhesség?
Figyelt kérdés
Ez az első closty-s hónapom, napi 2x1/2-et kellet szednem. A 13. napon 26 mm-es tüszőt láttak ultrahangon, amiből a 15. napra ciszta lett. Akkor ebből már nem lehet terhesség?2013. márc. 13. 18:38
1/9 anonim válasza:
Hát megmondom őszintén nem értek hozzá, de én azt gondolom, hogy abból már nem lesz baba. De a dokit kellene megkérdezni.
2/9 anonim válasza:
Abból nem, mivel nem repedt meg. Miért kell a closty?
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Késői FSH miatt kellett closty-t szednem. Mát több, mint 1 éve szeretnénk babát. Dokihoz csak jöv.hét szerdán tudok menni.
2013. márc. 14. 15:51
5/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan, a doki ezt mondta. Vmi olyasmi, hogy az fsh hormon később kezd termelődni, mint kellene.
2013. márc. 14. 19:36
6/9 anonim válasza:
Megtudod írni a 3. napi hormonsorod.
7/9 anonim válasza:
Én is most vagyok túl az elsőn.PCOS vagyok és 13napon egy 31*28mm-es domináns folliculust láttak jobb oldalon,bal oldalon pedig a legnagyobb 9mm-es volt.Szerintem a jobb az már ciszta lenne de a doki azt mondta lehet vaskosabb a fala.Kaptam még ösztrogént,mert a méhnyálkahártya kevés volt.A lényeg hogy rá 6napra volt a peteérés teszt és érzéseim alapján,de addig a 9mmm-es pont megnőhetett akkorára mennyire kell.(olvastam,hogy minden nap 2mm-et nő)Bízni kell.Más érett tüszőt nem láttak???Nekem is később vannak a peteéréseim,mert a ciklusom is 33 és 38 közötti.
8/9 A kérdező kommentje:
A 3. napi hormonsor:glükóz: 5.0 mmol/L; TSH: 1,440 mIU/L; LH: 6,85 U/L; FSH: 6,52 U/L; prolaktin:327,3 mIU/L; ösztradiol: 165,5 pmol/L; progeszteron:7,4 nmol/L; tesztoszteron: 1,4 nmol/L. Azt mondta a doki, hogy ebből így nem látszik semmi, csak úgy, ha összehasonlítjuk mind a 3-at (13. és 23. napot is).
Utolsó: csak ezt az egy tüszőt látták, többet nem mondtak. Ha lett volna, akkor gondolom, hogy szóltak volna. Nekem a ciklusaim 27 naposak szoktak lenni.
Köszönöm az eddigi válaszokat!!!
2013. márc. 15. 07:50
9/9 anonim válasza:
az lh-fsh arányod nem jó ez pcos-re utalhat. Mindenképpen csináltass egy terheléses cukor+inzulin vizsgálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!