Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhesség, vagy ezt...

Lehet terhesség, vagy ezt okozhatja ciszta is?

Figyelt kérdés

2hete vége a mensimnek és még mindig fáj a mellem (ilyenkor már rég nem szokott) és tegnap este érzékeny volt a mellbimbóm is.Az alhasam fájdogál,de csak nagyon enyhén(nem szúró fájdalom,inkább olyan kicsit lüktető,vagy nem is nagyon tudom behatárolni,hogy milyen).

este meg mértem a hőmet 37.1 volt a ma reggeli pedig 36.8.

Ja egyébként most kezdtem el fogamzásgátlót szedni(2héttel ezelőtt,a mensim első napjától) előtte megszakítással védekeztünk és most a mensim is csak 4 napig tartott,mivel szedem a gyógyszert már az 5.-ik 6.-ik napon el ment bennem a párom.(tesztet jelenleg nem tudok csinálni 2hétig,ezért írtam ki a kérdést.Ha valakit nagyon érdekel miért,levélben megírom.) Szerintetek?

Csak értelmes válaszokat légyszi!

2013. jan. 30. 16:54
 1/3 A kérdező kommentje:
ja és tegnapelőtt óta folyton pisilni járok és ami még ma társult,viszket a mellbimbóm,állandó ivás,nagyon folyadék hiányom van folyamatosan.és tegnap du. is és ma du. is szélgörcsös vagyok.(ez elég furcsa,mert nem szoktam)
2013. jan. 30. 17:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudok segiteni... Cisztam meg sosem volt (tudtommal), de szerintem a terhesseget korai meg erezned. Amugy nem ertem: most 2 hete vege a mensidnek vagy 2 hete volt az elso napja a ciklusnak (az elso nap a mensi kezdete)? 5.-6. napon mar nem vereztel? Allitolag csak a kovetkezo honaptol nyujt vedettseget a fogamzasgatlo :( Ugyhogy valojaban minden lehet, de szerintem nagyon kicsi az esely a babara. Tesztelj 2 het mulva vagy menj orvoshoz, majd o megmondja a tutit.
2013. jan. 30. 19:19
 3/3 A kérdező kommentje:
18.-án jött meg a mensim és 21.-én volt az utolsó nap amikor megvolt(akkor már csak barnáztam kicsit) 22.-én és 23.-án feküdtem le a párommal.mensi előtt viszont mindig megszakítással feküdtünk le,mint pl 15.-én...
2013. jan. 30. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!