Hogy létezik az hogy 6. meg 7. dpo-n valaki pozit tesztel?
Figyelt kérdés
Olvasgatom a sok nő kérdéseit és a válaszait. 7-12nap a beágyazódás akkor pl.7dpo-n h.lesz egy teszt pozitív? Kinek mikor lett pozi. Nekem pé-rés után 18.nap rendesen látható volt de halványabb mint a kontroll csík. Igaz én a kimaradt menzesz után 4.nap teszteltem előtte nem de szerintem nem is mutatott volna pozit. Csak érdekel ki mit tapasztalt.2013. jún. 2. 22:16
21/24 anonim válasza:
Mindenkinek szív ügye akkor tesztelni, amikor szeretne. Lányomat nem várt előtt 6 nappal X-epil nagyon halványan már kimutatta. Előtte viszont volt egy vetélésem. Azt is kimutatta hamar a teszt, de ugye utána el is ment. Ha nem teszteltem volna, akkor csak egy erősebb vérzésnek tudom be :( de ez benne van. Aki korán tesztel, tudja, hogy számolnia kell azzal, hogy még nem tuti, hogy velünk is marad a csöppség. (Olyankor érdemes minden második nap csinálni még és figyelni, hogy erősödik e a csík) Én ezek után is korán tesztelő maradtam és lánykám csíkja Istennek hála napról-napra erősödött.
22/24 anonim válasza:
Sziasztok.. Nekem pl a menszeszem március 28.-án jött meg, tegnap azaz 04.15.-én két különböző tesztem lett egyértelmű pozitív.. Csatolok képet.. Még mindig azon töprengés, hogy ez hogy lehetséges?! Hozzáteszem PCOS vagyok..
24/24 anonim válasza:
Úgy lehetséges, hogy március 28-án az már nem normál menzesz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!