Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy létezik az hogy 6. meg...

Hogy létezik az hogy 6. meg 7. dpo-n valaki pozit tesztel?

Figyelt kérdés
Olvasgatom a sok nő kérdéseit és a válaszait. 7-12nap a beágyazódás akkor pl.7dpo-n h.lesz egy teszt pozitív? Kinek mikor lett pozi. Nekem pé-rés után 18.nap rendesen látható volt de halványabb mint a kontroll csík. Igaz én a kimaradt menzesz után 4.nap teszteltem előtte nem de szerintem nem is mutatott volna pozit. Csak érdekel ki mit tapasztalt.
2013. jún. 2. 22:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
92%

Ha ennyire papírforma szerint történne minden a női szervezetben, ahogy ti azt napra pontosan írjátok, nagyon sok gondunk megoldódna!Minden szervezet más.....

Aki írta nekem, hogy egy két nappal előbbi ovu meg minden...Lh teszteltem, és hidd el, azon napon volt..:)

Van, akinek előbb, van , akinek utóbb mutatja ki a teszt a terhességet.Nem a napok számítanak , hanem a Hcg mennyisége a szervezetben!

2013. jún. 3. 10:11
 12/24 A kérdező kommentje:
Ez nem a papíron írottak miatt van hanem egyszerűen folyamat és ne érts félre az h.neked a 9.dpo-n pozitív a teszted az ok de h.6 meg 7.az kizárt, de legyen nektek igazatok és teszteljetek együt lét után rögtön hátha pozitív lesz.
2013. jún. 3. 10:18
 13/24 anonim ***** válasza:
92%

én pl azért teszteltem a 7. dpo-n, mert mihelyst + lesz a tesztem el kell kezdenem a duphastont szedni 3*1-et, mert emiatt volt már vetélésem.

Szóval szerintem ne firtasd, hogy ki mit miért csinál!!!

2013. jún. 3. 10:22
 14/24 A kérdező kommentje:
De firtatom mert ehez van kedvem!!! És fogadjunk 7dpo-n pozit teszteltél!
2013. jún. 3. 10:27
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
én ugy tudom h ikreknél kimutatja ilyen hamar,mert dupla hcg termelődik.
2013. jún. 3. 10:28
 16/24 A kérdező kommentje:
Az lehet de én minden rossz indulat nélkül kérdeztem és akkor itt cseszegettek h.ne firtassam, holnap leszek 10dpo-n fogok tesztet csinálni de ha negatív lesz nem leszek meglepve és majd megkérdezem h.akkor már tuti nincs baba?
2013. jún. 3. 10:34
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Én meg ezzel úgy vagyok, hogy ha nem akar megtapadni, akkor úgysem fog, akármikor is tesztelek, viszont, ha valakinek esetleg több biokémiai terhessége van, akkor nem biztos,hogy árt,ha tud róla és ki tudja magát vizsgáltatni!
2013. jún. 3. 13:05
 18/24 anonim ***** válasza:

13-as vagyok

Elírtam, nem 7. hanem 9. dpo-n lett pozitív.A 4. válaszoló is én vagyok ott van leírva pontosan

2013. jún. 3. 13:30
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

én 29napos ciklus mellet (15.napon volt tüszőrepedésem uh-os nyomon követés mellett)a 24.napon pozitívat teszteltem.

Nálam úgy lehetett,hogy ikerterhesség volt.

Amikor nem ikreket vártam ott nekem a nemvárt napján lett először pozitív a tesztem.

2013. jún. 3. 14:30
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
7.dpo-n teszteltem pozitívat,halványan de az volt. Ovum akkor volt ez 100%. 9.dpo-ra már fele olyan erős lett a 2.csík mint a kontroll. Nem vagyunk egyformák. Ennyi
2016. febr. 9. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!