Hogy létezik az hogy 6. meg 7. dpo-n valaki pozit tesztel?
Ha ennyire papírforma szerint történne minden a női szervezetben, ahogy ti azt napra pontosan írjátok, nagyon sok gondunk megoldódna!Minden szervezet más.....
Aki írta nekem, hogy egy két nappal előbbi ovu meg minden...Lh teszteltem, és hidd el, azon napon volt..:)
Van, akinek előbb, van , akinek utóbb mutatja ki a teszt a terhességet.Nem a napok számítanak , hanem a Hcg mennyisége a szervezetben!
én pl azért teszteltem a 7. dpo-n, mert mihelyst + lesz a tesztem el kell kezdenem a duphastont szedni 3*1-et, mert emiatt volt már vetélésem.
Szóval szerintem ne firtasd, hogy ki mit miért csinál!!!
13-as vagyok
Elírtam, nem 7. hanem 9. dpo-n lett pozitív.A 4. válaszoló is én vagyok ott van leírva pontosan
én 29napos ciklus mellet (15.napon volt tüszőrepedésem uh-os nyomon követés mellett)a 24.napon pozitívat teszteltem.
Nálam úgy lehetett,hogy ikerterhesség volt.
Amikor nem ikreket vártam ott nekem a nemvárt napján lett először pozitív a tesztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!