Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy létezik az hogy 6. meg...

Hogy létezik az hogy 6. meg 7. dpo-n valaki pozit tesztel?

Figyelt kérdés
Olvasgatom a sok nő kérdéseit és a válaszait. 7-12nap a beágyazódás akkor pl.7dpo-n h.lesz egy teszt pozitív? Kinek mikor lett pozi. Nekem pé-rés után 18.nap rendesen látható volt de halványabb mint a kontroll csík. Igaz én a kimaradt menzesz után 4.nap teszteltem előtte nem de szerintem nem is mutatott volna pozit. Csak érdekel ki mit tapasztalt.
2013. jún. 2. 22:16
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
48%

1. Előbb volt az ovulációja, mint gondolta.

2. Negatív volt a teszt, csak szerette volna a babát, és beleképzelte, hogy pozitív (és esetleg ebben a hitében a később végzett valóban pozitív teszt is megerősítette).

Ténylegesen 6-7. dpo-n egyik teszt sem mutatja ki. A beágyazódás a 7. nap körül kezdődik, a legérzékenyebb teszt pedig beágyazódás után 3 nappal mutat eredményt, azaz a 10. dpo-n.

2013. jún. 2. 22:29
 2/24 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom de amit találtam hajmeresztő. És számomra valótlan. Rakok képet majd fel. Nem is értem miért húzom föl magam ilyesmin ja és ha pl.csak a 12.napra fejeződik be a beágyazódás akkor csak 14. 15.napon lehetne pozitív. Nem?
2013. jún. 2. 22:38
 3/24 anonim ***** válasza:
51%

Nem feltétlen, mert nem a beágyazódás végétől kezd el termelődni a HCG, hanem már a beágyazódás kezdetén (sőt, elvileg már előtte is).

De a teszt érzékenysége akkor is korlátozott. A nagyon érzékeny teszt sem mutatja ki a 10. nap előtt:)

De persze a 10. napon sem biztos még a negatív eredmény.

2013. jún. 2. 22:43
 4/24 anonim ***** válasza:
90%
Nekem 13-án volt az ovuláció ( ultrahangos követés volt, azért tudom ) és 22-én teszteltem halvány de egyértelmű pozitívat.
2013. jún. 2. 22:47
 5/24 anonim ***** válasza:
Nekem is ugy volt mint neked, 12/13. dpo korul volt eszmeletlen halvany, 18. dpo-ra lett eros (x-epil, corax mar 14/15. dpo eros volt). 7. dpo-n sztem lehetetlen a pozi. Vagy korabban volt a peteeres vagy ketto is volt a honapban...
2013. jún. 2. 22:47
 6/24 A kérdező kommentje:
Igen ahogy írtad a teszt nem képes kimutatni 2-3napos petevezetékben kóborló megtermékenyült pete sejtet nekem még a 8dpo is fura h.pozi jó hogy már az aktus utáni pisilésnél nem tesztelnek pozit. Én is szeretnék ha késik tesztelek múltkor 37.cn.-on mertem tesztet csinálni nem késik ennyit 1évben 1szer előfordul de esküszöm holnap lepisilek egy tesztet én is.
2013. jún. 2. 23:11
 7/24 anonim ***** válasza:
97%
Én is korán, a 8. nap teszteltem pozit! Egyszerűen ilyen a szervezetem,hogy gyorsabban termeli a hcg-t! Van ilyen!
2013. jún. 3. 06:01
 8/24 anonim ***** válasza:
96%
Nekem 9. dpo-n mutatta ki a 25-ös Medilab teszt...Mostmár tuti biztos tudom, hogy a 9. dpo-n volt, mert hajszál pontosan született a lányom a kiírt időpontra..:)Ráadásul abban a hónapban csak azon az egy napon voltunk együtt!...:)
2013. jún. 3. 09:10
 9/24 anonim ***** válasza:
35%
Ha csak egyszer voltatok egyutt a honapban, az nem feltetlenul jelenti, h kozepidoben volt peteeres. Lehet, h elobb volt es mar az utolso pillanatban csipte el a katona. Es akkor mar tarthatott elorebb. Elvileg 2 napig jo a petesejt, tehat, ha aktushoz 9. napra teszteltel, az mar lehet 11.dpo is. Ne erts felre, nem akarom jobban tudni Nalad, h mikor volt a Te peteeresed, csak gondolkodom.
2013. jún. 3. 09:24
 10/24 A kérdező kommentje:
Azt írja a tesztben a papír h.beágyazódástól számított harmadik napon már pozitív lehet a teszt akkor gondolom neked 6dpo-ra már be is ágyazódott igaz h.kb 7.napon ha beér a méhbe és még ott sem tapad meg rögtön. Egyáltalán minek kell tesztelni hamar? És ha nem marad meg a baba nem is tudnánk h.terhesek voltunk csak az esetleges pozitív teszt miatt lehetne sejteni h.vmi elkezdődött. Nem akarok veszekedni meg ellenkezni, és az is igaz h.nem mindenkinél egyformán termelődik a hcg de az ilyen 6 7 dpo-s tesztek akár rosszat is jelenthetnek pl.egy méhen kívül megtapadt terhességet. Aki babát szeretne és nem stresszelni h.pozitív a tesz menzesz előtt 5nappal annak javaslom a kimaradt menzesz után teszteljen ha baba van ki fogja mutatni és nem kell majd agyalni hanem örülni az eredménynek.
2013. jún. 3. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!