Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akkor ez most mi? Még így is...

Akkor ez most mi? Még így is esélyes a terhesség?

Figyelt kérdés
9 napja késik,vannak mensis fájdalmaim és barna folyás de ennyi.Azért gondolom h terhes lehetek esetleg mert barátom mikor elment nem húzta ki rögtön belőlem és a sperma elkezdett felfelé folyni a kon nyílásához de mi úgy észleltük,hogy nem folyt ki,tudom buta dolog volt. 3 tesztem negatív lett de nem jött még meg és hogy úgy fogalmazzak rettegek!
2013. jún. 2. 20:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne stresszelj,mert akkor is késik a mensid.Nyugi,biztos hogy nem vagy terhes!3 tesztet is csináltál,na és 3 nap után biztos eredményt adnak...tehát negatív az eredmény,nem vagy terhes.Nôgyógyász vagyok.
2013. jún. 2. 20:42
 2/3 sarah23 ***** válasza:
1es nek szeretnék ,,írni nálam is ez a helyzet menszesz 3 napja késik ,,ma barnázás,1 nap késésnél még negaa teszt,,akkor már én sem reménykedjem?
2013. jún. 2. 22:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Na persze..a nőgyógyászok ide járnak válaszolgatni...:D :D

9 napos késénél negatív tesztekkel nincs terhesség, inkább csak a hormonháztartást borította fel a stressz..:)

2013. jún. 3. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!