Ha jelentkeznek a menzesz kellemetlen tünetei, akkor nem állhat fent a terhesség?
Figyelt kérdés
Ki mit tapasztalt? Esetleg azt éreztétek meg fog jönni mert minden arra utalt és még is baba volt? Vagy ha megjelennek a pms tünetei, akkor már biztos nem lesz pozitív a teszt? Leírnátok mit tapasztaltatok? Köszi előre a válaszokat.2013. jún. 2. 06:27
1/9 anonim válasza:
Én nem éreztem semmit, azt sem, hogy megfog jönni, azt sem, hogy baba lenne. Ez volt fura benne, hogy semmit nem éreztem.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, én mndig arra építek ami zajlódik bennem és eddig mindig a menzeszes tüneteim voltak és most is azok vannak úgy hogy megint meg is fog jönni gondolom.
2013. jún. 2. 08:31
3/9 anonim válasza:
Nekem mind a két terhességemnél jelentkeztek a mensi tünetei, csak épp nem jött meg! Nagyon szar érzés volt, mert mar pozitív volt a teszt, és úgy éreztem, hogy mindjárt megjön, állandóan a wc- re járkáltam, hogy biztos nem menstruálok-e! Szerencsére nem jött meg, :)
4/9 anonim válasza:
Nekem enyhébb mensi tüneteim voltak, viszont terhesség főleg elején, első 10 hétben sokszor mentem úgy wc-re, hogy na most biztos meg jött. Már 16 hetes vagyok, de még mindig van mensis tünetem, szedek is magnéziumot és egyenlőre semmi baj, de nem egyszer mentem már úgy a wc-re , hogy na most elvetéltem.
5/9 anonim válasza:
Nekem semmilyen tünetem nem volt, kivéve, hogy mindjárt megfog jönni:))
Ezért nem is teszteltem a várt utáni 6-7.napig, bár rendszertelen volt a menzeszem.
De egyértelműen nekem olyan volt, mintha készülődne a nem várt!
23+2hkm
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondjátok lehet a menstruációs tünetek még nem zárják ki az esetleges terhességet?
2013. jún. 2. 12:37
7/9 sarah23 válasza:
nála már 1 hete ez van,,fáj a hasam rossz közérzet nagyon rossz énis a wcét járom h nem e.pénteken teszteltem negát,ma már 4 napja késik de még mindig rossz ,ha reggelig nem jön meg tesztelek,,,de ha az is nega akkor csak spontán késik:(
8/9 A kérdező kommentje:
Majd írd meg az eredményt! Drukkolok!
2013. jún. 2. 18:39
9/9 sarah23 válasza:
SAJNOS MA REGGELI TESZT NEGATIV:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!