SEGÍTSETEK KÉREM, lehet ez terhesség? (lsd lent)
A menzesz utolsó napján, 13 napja pettingkor hozzáértem a hüvelybemenetemhez előváladékos kézzel. (önkéntelen,véletlen mozdulattal)
(behatolás nem volt, semmi más.)
Nem tudom meg volt e száradva.. Az után kb rögtön, v. 1-2 nappal picit feszülő húzó érzést éreztem a hasamban de csak kb 1 napig.
Lehetett az egy korai peteérés,amiben megtermékenyült a pete az esetlegesen előváladékból bekerült hímivarsejttől?
Mert azóta most a ciklusom 18.napja van, és nem érzek semmi peteérési és semmi menzesz előtti tünetet! Mondjuk nekem legtóbbi 2alkalommal 33 napra jött meg,de volt már 40 napos ciklusom is, de 27 is.
Annyit érzek hogy a melleim picit feszülnek,ha mozgok, "ugrálok", akkor érzem h fáj,érzékenyebb mint alapból. De ez terhes tünet is lehet...
És 2 napja ég a gyomrom és émelgyek olykor-olykor.!! Meg fáradtság (ez mástól is lehet tudom)és gyakori pisilés!
LEHET EZ MÁR TERHESSÉGI TÜNET? egyáltalán előfordulhat a fentiek mellett teherbeesés? SEGÍTSETeK , meghalok annyira félek :(( Kérem írjatok! Tesztet még nem merek , félek korai, és félek hogy + lesz :(
nagyon félek mert ma is émelyegtek, ég a gyomrom , fel is vagyok fúvódva! de persze ez lehet mástól is, nekem van ijen hogy pl időjárásváltozásnál, de nagyon félek h a terhességtől!!! :(( köszönöm hogy biztattok!!
De akkor miért nem érzem , éreztem mostanában a peteérést..? Vagy hogy megjönne, máskor ilyenkor volt már jele... igaz, elég változékonyak a ciklusaim, de mégis nagyon félek!!!! Volt olyan aki ennyitől amit leírtam, teherbeesett?
Kedves utolsó Neked meg szorítok h összejöjjön a baba, és annak legyen gyereke aki akarja, nem fordítva... köszi mindenkinek...még ha van gondolat írjatok... köszi
tegnap meg ma már nem annyira émelyegtem, kevésbé égett a gyomrom, de ez lehet h nem is amiatt van. Viszont közelgő menzesznek (21.-22.nap) SEMMI JELE NINCSEN!!!!!!!!!!!!! :(((
Ha 33. napra jönne mint legutóbb akkor még csak ápr 24én kéne megjönnie, de rettegek. Ma csináltam egy early Predictor tesztet, ami elvileg 12,5ös érzékenységű, negatív lett, de félek hogy csak mert korai. Ma 16 nappal azután vagyok hogy megtörtént a dolog. SZERINTETEK????????????????????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!