Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most ovut, vagy mensit várjak?...

Most ovut, vagy mensit várjak? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Nagyon furi lett ez a hónap. Azt hittem 19-én volt ovum...

[link]

2013. jún. 2. 16:24
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm lányok!

Igen, arra a fórumra is kiírtam már, de ott se tudnak semmit mondani, csak hogy menjek orvoshoz...

2013. jún. 3. 09:53
 12/17 anonim ***** válasza:

19.-én egészen biztosan nem volt ovud. Olyan előfordul, hogy ovu után még 1-2 napra leesik, de neked már 5 napja alacsony a hőd. Kizárt dolog, hogy akkor lett volna ovud.

Eddig nem volt a görbe alapján, maximum tegnap (hisz a mai mérést ugye nem látom), vagy ha ma is alacsony, akár ma is lehet. De előtte nem volt.

De azért nem kell kétségbe esni. te írtad, hogy eddig mindig szép görbéid voltak.

Egészséges nőnél is előfordul, hogy egy peteérés kimarad vagy eltolódik. Legyél türelmes, aztán ha a következő ovud is elmarad, akkor lehet aggódni.

Addig felesleges.

Mindenesetre egy ideig ne nagyon várd a vérzésed.

2013. jún. 3. 11:29
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszi!

Mára 36,3 lett...

Akkor várom a csodát....

2013. jún. 3. 12:07
 14/17 A kérdező kommentje:
Basszus... Most olvastam vissza mit írtam! Nem 19-én, hanem a 19. ciklusnapon volt szerintem ovum!!! (ha volt) A fene tudja mi van!
2013. jún. 3. 19:33
 15/17 anonim ***** válasza:

Én s ciklusnapra gondoltam, nem dátumra.

Akkor biztosan nem volt ovud. És mint mondtam, a görbe alapján eddig nem volt. Maximum ma, ha holnapra felmegy a hőd.

2013. jún. 3. 20:09
 16/17 A kérdező kommentje:

Nem akar felmenni...

[link]

2013. jún. 4. 05:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Akkor még továbbra sem volt.
2013. jún. 4. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!