Egy szoba-konyhás (fürdőszobás) házba vállalnál 2 gyereket?
Mielőtt megkérdeznétek én nem pontoztam le senkit.
Nem a két gyerek lenne egy szobában, mert akkor simán jöhetne, összesen 1 szoba van.
Ha ez egy átmeneti állapot és tervbe van, hogy iskoláskorukra nagyobbra cserélitek/bővítitek, akkor persze. Kicsikkel el lehet lenni egy szobában.
Az iskoláskor viszont ennél nagyobb, függetlenebb és zavartalanabb életteret igényel.
Hangsúlyoznám hogy magamból és az én gyerekeimből indulok ki.
Egyetlen szobába nem, nem vállalnék két gyereket, még egyet se de lehet hogy különösen jó alvó gyerek akkor talán igen.
Sok mindent nem tudok elképzelni ugyanis, az én gyerekeim ha mi ott vagyunk akkor eszük ágában sincs időben lefeküdni aludni hanem bizony addig lennének ébren amíg mi.
Ha egész este ébren vannak, tiszta hülyék másnap.
Ha egész este ott vannak, mi 2 szót nem tudunk váltani apjukkal. Ha ott vannak ÁLLANDÓAN nem tudom hogyan valósítanánk meg a szexuális életet, mert hogy mellettük nem szexelnék, az tuti (de ez én vagyok)
Nálunk nincsenek nagyszülők, nem tudnánk hétvégén se lepasszolni őket pár órára hogy mondjuk mi addig összebújjunk.
Szóval több ponton is rendkívül zavaró lenne.
Amíg kicsik azzal nincs gond hogy ők egy szobában laknak , nekem is eleinte így volt hogy játszószoba a másik meg hálószoba volt együtt aludtak mert úgy jól érezték magukat.
De később nem biztos hogy annyira jó főleg ha más neműek.
Azt írod kilátásotok sincs nagyobb házra...így maradnék max. 1nél.:(
Én voltam a 12-es is.
Ha házatok van és nem lakásotok, akkor valószínűleg lenne esély a bővítésre. Még egy szobát felhúzni nem ördöngősség és nem is olyan drága. Pláne, ha könnyűszerkezeteset építetek. Ha nincs is egy összegben nagyobb pénzetek, hát évek alatt apránként (téglánként) simán össze lehetne hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!