Mit tehetünk ilyenkor, csak a lombik jöhet szóba?
Figyelt kérdés
Már nagyon szeretnénk gyereket a párommal.3,5 éve próbálkozunk,de nem sikerül.Ilyenkor mit tehetünk ?2013. márc. 4. 22:19
1/7 anonim válasza:
Menjetek el mindketten nőgyógyászhoz és mondjátok el a dokinak,hogy nem sikerül a baba.Gondolom vezetsz hőgörbét,azt is vidd magaddal,mert meg akarja majd nézni,mert az nagyon sok mindent elmond neki.Csinál esetleg UH-ot,megnézi a petevezeték átjárhatóságot,meg ilyeneket.A párodnak lehet,hogy csinálnak majd spermavizsgálatot.
Én ilyenekről hallottam,de olvass utána ha gondolod.De első a nőgyógyász,aki tudni fogja,hogy hogyan tovább.
2/7 anonim válasza:
Ki kell vizsgáltatni magatokat, ha meg van a gond kiderül mit lehet tenni.
3/7 A kérdező kommentje:
Voltunk kivizsgáláson.A férjemmel van a probléma.3 unokatestvérem csak lombikkal tudott terbe esni.
2013. márc. 4. 22:43
4/7 anonim válasza:
És m a probléma a férjeddel ha meg szabad kérdezni?
Első voltam.
6/7 anonim válasza:
szia!! én félig meddig lombikozok!vagyis elkezdtük de még nem jutottunk odáig,hogy stimulációig egyéb ok miatt! nem olyan nagy tragédia!ne ijedj meg! én is teljesen beparáztam!!sajnos sok vizsgálat vár rátok!! de ha el tudtok szabadulni a meloból gyorsan megy meg ha magán dokihoz jártok!! mondjuk mi nem vállaltuk a magán dokit mert anyagilag nem engedhetjük meg vagyis nagyon sokba lenne!! ha a párodnál van a gond mi köze a te unokatestvéreidnek ehhez! vagy a párod unokatestvéreire értetted? első sorba ha már kiderült ,hogy a párodnál van gond akkor urulógiára mentek és ott adnak beutalót az andrológiára és ott is leveszik a mintát aztán ha ott még is találnak olyat amit lehet használni jöhet az inszemáció vagy a lombik! attól függ milyen minőségű a sperma!legalább is én így tudom!! lombikos!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!