Azok válaszát várom akik vékony méhnyálkahártyával termékenyültek meg? Help? SOS?
Figyelt kérdés
ma voltam hüvelyi ultrahangon,a méh nagyságom,és a petefészkek is rendben vannak.a méhnyálkahártya 5mm,nem mondta,hogy volt-e peteérésem semmi,csak,hogy látja,hogy megfog jönni.ezt miből látja?fura tüneteim vannak ami nekem tényleg arra utal.pl.mensi előtt sosem fájt a mellem,most pedig 1 hete fáj.Sokat van hányingerem 3 napja. Most akkor felesleges reménykednem?Még 5-6 napom van mensiig?Betudott ágyazódni a baba vagy nem?Olyan vékony?Akiknek sikerült a doki mit mondott a korai ultrahangon?2013. máj. 31. 19:36
1/19 anonim válasza:
Nekem 40 mm volt a nyálkahártya, amire azt mondta a doki hogy abba kéne majd bele ágyazódna a babának, menses előtt 1 héttel.
Az 5 mm nagyon kevés!!!
2/19 anonim válasza:
nekem 17mm volt pár hetes terhesen,.
3/19 anonim válasza:
40mm????? Az nem stimmel... szerintem az korosan vastag
4/19 anonim válasza:
nekem 3 mm volt a szülés utáni 6 hetes kontrollon, a doki azt mondta, hogy ezzel most tuti nem leszek terhes, szóval ettől ne "féljek", kizárt. 5-6 hetes terhesen viszont már 14-16 mm volt.
5/19 anonim válasza:
Valahol azt olvastam,hogy 7-8 mm kell a beágyazódáshoz.
8/19 A kérdező kommentje:
akkor mit csináljak?a cickafark segít ebben esetleg vagy mi az ami bizonyítottan segít?esetleg már a köv.próbás hónapunkban?
2013. máj. 31. 20:42
9/19 A kérdező kommentje:
köszönöm itt nagyon sok jó választ kaptam.és ,hogy a doki elvileg látta,hogy megjön majd az mit jelent?akkor felesleges volt ez a hónapunk?
2013. máj. 31. 20:44
10/19 anonim válasza:
valószínű, hogy ilyen vékony méhnyálkahártyával ő is kizártnak tartja a terhességet :-( a gyógyszerekhez, teákhoz sajna nem értek..de szurkolok, hogy a köv hónap sikeres legyen :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!