Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan kell beállítani, hogy...

Hogyan kell beállítani, hogy a májusi hónapot mutassa és ne a februárit?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Február óta vezetem a ciklus.hu-n a diagrammot.minden nap mikor belépek egyből a februárra ugrik a ciklus diagramm.hogyan kell beállítani,hogy a májust mutassa (jövő hónapban persze már júniust) és ne kelljen mindig hónapokat átugrani,hogy az aktuális hónapot tudjam egyből nézni?

2013. máj. 30. 21:37
 1/6 A kérdező kommentje:
*diagram (bocsi)
2013. máj. 30. 21:40
 2/6 A kérdező kommentje:

a táblázat felett van egy ilyen:"itt választhatsz ciklust"

de nekem ott csak 2013.02.07 van,szóval még ott sem tudom kiválasztani a májust.ha a görgető sávra kattintok akkor is csak a februárt írja ki...

2013. máj. 30. 21:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Bejelölöd rajta a menzeszed? Mert amint azt bejelölöd, új diagram kezdődik, aminek a menzeszed első napja lesz a kezdete.
2013. máj. 30. 23:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok... Arra az esetre, ha ezt nem tudnád hogy kell, akkor mondom, hogy a normál nézetben menünél rákattintasz egérrel az adott napra, amikor megjön, és a megjelenő ablakban bejelölöd, hogy a nap hozzáadása a ciklushoz. Az utolsó napján ugyanígy teszel, csak azt nyomod, hogy az eddigi napok hozzáadása a ciklushoz. Így tuti havi diagramot fogsz látni. Szerintem ez lehet csak a gond.
2013. máj. 30. 23:41
 5/6 A kérdező kommentje:
ahh,tényleg!:/ igazad van! bejelölgettem én a menzeszt,de nem így,hanem csak a mennyiségeket jelölgettem. köszi!így már tuti jó lesz
2013. máj. 31. 16:30
 6/6 A kérdező kommentje:
na meg is csináltam és így már jó.köszi a segítséget :)
2013. máj. 31. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!