Ti mióta szeretnétek babát? Ki nem várja jövő hét szombatra?
Figyelt kérdés
2éve nem sikerül a kistesó és már nagyon csalódottak vagyunk. Ma 6dpo-n vagyok és nem elviselhetetlenül, de elég intenzíven érzem a méhem mint ha feszülne és majd leszakad a derekam is menzesz fájdalomnak még korai beágyazódást nem tudom milyen mert én nem éreztem legalább is nem figyeltem akkor 5éves a lányom. De most mindenre figyelek ami szokatlan. Türelmetlenül várom a jövő hetet. Hasonló helyzetben van valaki?2013. máj. 30. 16:36
31/57 A kérdező kommentje:
Együt érzek veled én 8dpon vagyok és úgy érzem h.meg fog jönni sajna a 2 év már elvette az optimizmusomat érzem h.fáj a combom töve meg a többi szokásos tünetem meg van ami szokott és mindig megjön meglepődnék ha most nem jönne. Szorítok mindenkiért. A teszt eredményeket majd írjátok meg meg addig is írjatok. Puszi
2013. jún. 2. 18:38
32/57 A kérdező kommentje:
Remélem olvassátok még a kérdésem legalább akik írtak. Cél egyenesben vagyunk. Bár azt mondtam nem adok a tünetekre de csak leírom amit éreztem. Péntek délután kezdődött 6.dpo-n enyhe csipkelődések a bal petefészkem körül nem volt folyamatos de éreztem napjában többször is amikor nyilalt a hasamba mint ha nyilallt volna a mellembe is. Aztán szombaton a 7dpo-n is hasonlóan éreztem ilyen-olyan szúrás szerű fájdalmat és a derekam is fájt. Vasárnap délután a hasam legaljába éreztem vmi furát de nem fájdalmat szinte a combom tövébe sugárzott aztán este amikor pisilni voltam egy nagyobb élesebb fájdalmat éreztem ami mint ha egészen a gyomromig és szinte a hüvelyemig hatott és ma reggel egész jól vagyok nem fáj semmim a cicim se fáj hanem mint ha teltebb lenne és keményebb. Gondoljátok h.csak menzesz előjele lenne? Pms tünet
2013. jún. 3. 07:48
33/57 A kérdező kommentje:
Egyik gyerekre sem emlékszek h.lett volna vmi a nagyobbik lányomnál 28.cn-on volt egy kis vérzés azt hittem meg jött 2napig tartott és 3hónapon át az esedékes menzeszkor jelentkezett. A kisebbre meg nem emlékszek akkoriba jártam a forgalmi órákra és január 18.-án vizsgáztam akkor kellet volna h.megjöjjön és arra emlékszek h.este a sikeres vizsgára pezsgőt bontottunk és az első kortynál elhánytam magam és 4nap múlva halvány pozi teszt boldog tulaja lettem. De hogy most ez mi volt? Ilyet még nem tapasztaltam de volt már h.meg voltam győződve h.állapotos vagyok aztán persze megjött és lehet h.most is így lesz. De alig bírok magammal. De a teszttel csak szemezek nem sok értelmét látom h.megcsináljam. Mert ha negatívat mutatna szomorú lennék. Majd írjatok. Puszi
2013. jún. 3. 08:02
34/57 A kérdező kommentje:
Megint én. Vegyétek semminek az előzőekben foglalt teóriáimat nincs itt baba úgy érzem nem is töprengek rajta kivárom a hétvégét aztán majd lesz valahogy. De inkább úgy érzem h.meg fog jönni pedig szeretném ha nem jönne. Puszi
2013. jún. 3. 09:12
35/57 anonim válasza:
Nálam is ez van,előző hónapban én is teljesen beleéltem magam,m megvoltak a tünetek.....most is mintha éreznék ezt azt,de próbálok nem foglalkozni vele,m aztán cs nagyobbat csalódok.
36/57 A kérdező kommentje:
Nekem már kezdődik megint a nyilalgatás meg öklendezek össze-vissza na ilyenkor kívánom azt h.inkább jönne meg azonnal mint kétségek közt hánykolódjak.
2013. jún. 3. 11:12
37/57 anonim válasza:
Hát igen,ez a legrosszabb benne,ez a várakozás....
38/57 A kérdező kommentje:
Hú nekem nagyon hasít a derekam tuti meg fog jönni talán hamarabb is mint szombat. A múlt hónap nyugis volt semmit sem éreztem csak megjött 28 napra. Most meg gyötör a pms! Nincs egyforma ciklus,azért ha teszteltetek írjátok meg az eredményt. Ok? Puszi
2013. jún. 3. 11:42
39/57 anonim válasza:
Szia!Sziasztok!!
A 16-os válaszoló v.ok!
Én sem tudom,hogy mi van velem. Elvileg péntekre nem várom bár semmit sem érzek, sem hasszurkát a melleim sem fájdogálnak.
Minden jelet lesek, de semmi...
Emlékszem amikor a kisfiammal voltam terhes a kávé illatra fordult fel a gyomrom.
Most is mélyen beszívom az illatot, de semmi.
Simán megjött eddig is és csak kicsit görcsölgettem utána, de remélem azért most nem ez fog történni!
Ne adjátok fel lányok, fő a pozitív hozzáállás!!!
Ha a rosszra gondoltok lehet,hogy bevonzátok!!!
Drukkolok mindenkinek!!! :)
40/57 anonim válasza:
Igy van,csak pozitivan:) Mind terhesek vagyunk,igy álljunk hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!