Ti mióta szeretnétek babát? Ki nem várja jövő hét szombatra?
Sziasztok! Én már nem tudom mi van velem. A hőm teljesen lent van, pedig azt hittem vasárnap volt peteérésem... Napok óta fájok lent. Úgy érzem a petefészkeim azok, de ennyire nem szokott soha fájni. Írtam már ide, hogy 9-10-ére nem várom, de most már nem tudom mikorra ne várjam... Ez már a 25. cn.
:)
Általában 32-35 naposak, de mostanában kezd rendeződni a foggátló után...
A hőgörbéből tudom mikor van/volt peteérésem, de most kész káosz. Megmutatom:
Kérdező, sajnálom hogy elvesztetted a férjedet, két kisgyerekkel ez nagyon nehéz lehetett. Kívánom, hogy hamarosan közös babátok legyen a pároddal!
Niki, ez a görbe tényleg elég érdekes, én azt mondanám, hogy a 19-dik ciklusnapon volt az ovud, de nem értem miért esett vissza a hőd. Tudsz becsatolni előző görbét? Hol méred?
Nekem eddig minden hónapban egyértelmű volt, hogy mikor van ovu, mert pár tizedet leesett a hőm, persze most nem, így eléggé összezavarodtam. Nem tudom, hogy a 13,14 vagy 15dik napon volt. :( De remélem nem jön meg és akkor mindegy is. :) [link]
3-as voltam
Sziasztok!
Én már feladtam. Várom, hogy megjöjjön. Eddig iskolapélda volt a görbém alakulása, csak ez a ciklus babrált ki velem. Én még mindenkinek szorítok! Sokat gondolok így arc nélkül is rátok! Én azt reméltem hogy szerencsés vagyok, és nem kell beállnom ebbe a sorba... Jézus! Hát hogy is gondolhattam... Már gondolkodtam azon, hogy inkább nem mérem a hőmet és nem agyalok a teherbeesésen, de én csak így tudom mikor nem kellene megjönnie.
Olyan nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!