Szerintetek mit mutat a görbén? (légyszi csak komoly válaszokat írjatok)
2013. máj. 26. 08:51
1/14 Kerria válasza:
Nekem is így nézett ki... ha folytatódik az egyenes szakasz akkor ott baba lehet a dologban ;)
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást, nagyon reménykedünk mert már több mint egy éve próbálkozunk.
2013. máj. 26. 08:58
3/14 anonim válasza:
Szerintem ebből a görbéből még semmi sem látszik, maximum annyi, hogy 17. napon volt peteérésed. Ráadásul ha az összes együtt létet bejelölted, nem is adtatok sok esélyt a babaára, mert 21-22-23-24 végig kellett volna együtt lennetek. Már csak azért is mert van, hogy a hőgörbe a valósághoz képest 1 napot el van csúszva így nem is 23 án ha nem 22 én volt ovud, amihez 19-20-21-22 én kellett volna együtt lennetek. Minidig a 17 napon van ovud? Mert akkor érdemes lenne a 13.,14.,15.,17.,18. napokon együtt lenni. (akár közte is, de elég ha 2 naponta együtt vagytok) A terhességet csak a görbe végén lehet látni, ha neme esik le a hőd a nemvárt napján, akkor van esély, hogy terhes vagy, de addig nem igazán látszik. Valamint ha az eddigi hónapokban pl. alacsonyabb volt a hőd a másdik szakaszban akkor sz szintén utalhat terhességre. De ez a görbe egyenlőre semmire sem utal, viszonylag szép és szabályos ciklusra utal, de egy picit lehetne nagyobb is a hőmérséklet változás. (de így is nagyon szép)
4/14 anonim válasza:
3 vagyok: még annyi, hogy tojásfehérje nyákod nem volt? Én sem sokat találkoztam vele (3-4 havonta) viszont nekünk akkor sikerült mikor pont észleltem, hogy olyan van. (elvileg az utal az ovura), de nekem görbe szerint mindig volt ovum, csak nem mindig volt tojásfehérje nyákom.
5/14 A kérdező kommentje:
Kösz 3-as.
2013. máj. 26. 09:19
6/14 anonim válasza:
Nem elkeseríteni akartalak, a nem hogy értsed mik lehetnek az okok amiért esetleg még nem jött a baba. Gondoltam a segítség hatásosabb, mint a hiú ábránd kergetése. És ettől még simán lehet most is baba. De ha véletlenül nem lesz, akkor tudod, miken kellene picit változtatni.
7/14 A kérdező kommentje:
kösz 3-as
2013. máj. 26. 09:26
8/14 anonim válasza:
azt mutatja, hogy a 17.ciklusnapodon volt az ovulációd. A 3.dpo-n vagy. Szépen felment a hőd, de még messze van a mensid, addig még bármi lehet.
9/14 anonim válasza:
Maximálisan egyetértek a 3-as hozzászólóval.Nagyon szép görbe,17.napon volt a peteérésed.Sikeres hónapot kívánok!
10/14 anonim válasza:
Én nem tartom jó ötletnek, hogy 4 napot egyfolytába legyetek együtt, mert 2 nap után se mennyiségileg, se minőségileg, nincs megfelelő spermája a férfinek. 2 naponta a legideálisabb.
De ha 1 éve nem jön a baba, javaslom keress fel egy endokrinológust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!