A felritkulás minden esetben menstruációt jelent?
18mm méhnyálkahártya (a ciklus 24. napján 6nappal előtte 13mm volt) és felritkulás látható. tesztek negatívak.
Terhesség vagy menstruáció?
A második oldalon voltam az első! (Nem tudom szám szerint hanyadik...)
Vigaszként mondanám, hogy nekem is iszonyatosan begörcsölt hasam, mikor babát vártam, azt hittem, meg fog jönni. Elég jó a fájdalomküszöböm, de erre még én is felkeltem hajnalban, és két szem gyógyszert be is vettem. Hidegrázásról hallottam, hogy volt, aki a hormonváltozás miatt fázósabb lett, vagy mint én, fázós volt, és a hormonok miatt már bírja a hűvöset is. A hasszurkálás nekem kb. a 11.-12. hétig tartott, és minden esedékes mensesnél éreztem a jellegzetes menses-szerű görcsöket. Akkor volt, hogy napi 3x2 szem magnéziumot szedtem.
A hőre pláne ne adj, mert szintén magamból kiindulva, nekem fel se ment úgy igazán. Végig 36,7-es hőm volt, olykor 36,5-36,6, és most mégis a 28 hétben vagyok. Van akinél bejön a hőmérőzés, van, akinél nem.
Az előző terhességeidet pedig ne nagyon vedd alapul, mert minden terhesség más, egy azon nőnél is. Lehet, hogy az előző kettő hasonló volt, de ez a harmadik más lesz.
Szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!