Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A felritkulás minden esetben...

A felritkulás minden esetben menstruációt jelent?

Figyelt kérdés

18mm méhnyálkahártya (a ciklus 24. napján 6nappal előtte 13mm volt) és felritkulás látható. tesztek negatívak.

Terhesség vagy menstruáció?

2013. máj. 25. 12:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

A második oldalon voltam az első! (Nem tudom szám szerint hanyadik...)

Vigaszként mondanám, hogy nekem is iszonyatosan begörcsölt hasam, mikor babát vártam, azt hittem, meg fog jönni. Elég jó a fájdalomküszöböm, de erre még én is felkeltem hajnalban, és két szem gyógyszert be is vettem. Hidegrázásról hallottam, hogy volt, aki a hormonváltozás miatt fázósabb lett, vagy mint én, fázós volt, és a hormonok miatt már bírja a hűvöset is. A hasszurkálás nekem kb. a 11.-12. hétig tartott, és minden esedékes mensesnél éreztem a jellegzetes menses-szerű görcsöket. Akkor volt, hogy napi 3x2 szem magnéziumot szedtem.

A hőre pláne ne adj, mert szintén magamból kiindulva, nekem fel se ment úgy igazán. Végig 36,7-es hőm volt, olykor 36,5-36,6, és most mégis a 28 hétben vagyok. Van akinél bejön a hőmérőzés, van, akinél nem.

Az előző terhességeidet pedig ne nagyon vedd alapul, mert minden terhesség más, egy azon nőnél is. Lehet, hogy az előző kettő hasonló volt, de ez a harmadik más lesz.

Szurkolok!

2013. máj. 26. 12:00
 22/27 A kérdező kommentje:
Még nem jött meg még reménykedünk. De már nem tesztelek tegnap is negativ volt :(
2013. máj. 26. 13:49
 23/27 anonim ***** válasza:
Szia 15-ös vagyok.Bár vannak csodák de az alacsony hő(sztem nagyon lement)az nem jó.Nagyon régen vezetek hőgörbét,és 1% kivételével minden leesett hő után menstruáció jön,sajnos :(( De tényleg a legjobbakat kívánom!!
2013. máj. 26. 14:04
 24/27 A kérdező kommentje:
Tudom. Nekem ha leesik aznap meg is jön. Eddig még nem....
2013. máj. 26. 14:42
 25/27 A kérdező kommentje:
Mult honapba 36,8-nál jött meg. Nekem össze vissza van ez is :'(
2013. máj. 26. 14:46
 26/27 A kérdező kommentje:
Sajnos megjött ma reggel :'( köszönöm a bíztatásokat!
2013. máj. 28. 12:09
 27/27 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel! Egy következő hónap áll előttetek és koncentrálj arra, hogy ez egy új kezdet, új lehetőség. Szurkolok!
2013. máj. 28. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!