Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A felritkulás minden esetben...

A felritkulás minden esetben menstruációt jelent?

Figyelt kérdés

18mm méhnyálkahártya (a ciklus 24. napján 6nappal előtte 13mm volt) és felritkulás látható. tesztek negatívak.

Terhesség vagy menstruáció?

2013. máj. 25. 12:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Tudtommal nem feltétlenül jelent menstruációt, általában inkább az esetleges terhesség kezdetét jelzi. Ilyenkor még bármi lehet, ne nagyon tesztelgess, várd meg, míg késik, vagy megjön. Egyébként még bármi lehet belőle, akár baba is. :)
2013. máj. 25. 14:29
 12/27 A kérdező kommentje:
Hát a doki is ezt mondta akármi lehet. Lehet korai terhesség vagy hogy elkezdődött valami de "abbamaradt" és a köv. mensivel "ürül" :( Nem értem ezt az egészet és bizonytalan vagyok :( két lányom van már és mindkettővel a mensi előtt egy héttel pozitiv tesztjeim voltak. Mire dokihoz mentem már petezsák volt csak a szívhangra kellett várni izgulni. Most meg az egyik doki azt mondja azért fáj a méhem mert felvagyok fázva a másik azt mondja nincs gyulladásra utaló jel. (vérvétel vizelet is volt jó eredménnyel de hcg-t nem nézett) Azt tudni kell hogy az első terhességemmel 16.hétig véreztem görcsöltem progeszteron hiány miatt és ultrogestan kúput kaptam 16.hétig. Most ha terhes lennék is ettől félek nem e ezért görcsölök. A doki azt mondta jövőhéten ha visszamegyek csinálunk hormonvizsgálatot. Hát én nagyon remélem hogy baba lesz a vége nagyon szeretnénk. Most tűkön ülünk megjön vagy sem :( Tüneteim vannak gyakori pisilés mellfájás fejfájás felpuffadás néha émelygés. De mensi előtt is hasonló tünetek vannak csak gyakori pisilés nélkül...
2013. máj. 25. 14:36
 13/27 anonim ***** válasza:
Azt, hogy a gyerekeiddel már egy héttel a mensi előtt pozit teszteltél, nem jelenti, hogy most is így van. Nekem kimaradáskor is még nagyon halvány volt, és kb egy héttel később lett igazi erős a kontroll csík. Próbálj ne stresszelni ezen! Szurkolunk!
2013. máj. 25. 15:13
 14/27 A kérdező kommentje:
Akkor még talán van remény. Köszi
2013. máj. 25. 15:27
 15/27 anonim ***** válasza:
Felritkulás az baba :))) Nekem is az volt..de nem maradt meg.Nagyon korai jel és csak tényleg akkor lehet elcsipni ha van UH követés.Sajnos nekem nem maradt meg.De 18 mm-es nyálkahártya az szuper!Minden jót kívánok remélem hogy neked nemsokára a teszt is kimutatja.
2013. máj. 25. 17:51
 16/27 A kérdező kommentje:
Köszi aranyos vagy. A jelek nem túl bíztatóak. Eléggé görcsölök szúrkálok nyilalok. MA pl egész délután láthatóan ugrált rángatózott lüktetett a hasam jobb oldalt alul. Bal oldalt pedig folyamatosan szúr. ÉS mensi szerűen görcsölök ami sugárzik derékba. Bár ez már 3 hete így megy :-/
2013. máj. 25. 17:56
 17/27 A kérdező kommentje:
A hidegrázás jelenthet valamit? Pár napja egyfolytába ráz a hideg fázom libabőrös vagyok és olyan érzésem van mintha lázas lennék. Pedig nem. :(
2013. máj. 25. 18:11
 18/27 anonim ***** válasza:
Én is fáztam és ugyanúgy görcsöltem mint ha meg akarna jönni.De annyira nem természetes ez,nem kellene ennyire görcsölni.Sajnos nekem nem lett jó vége,de reméljük veled minden rendben lesz. :)
2013. máj. 25. 18:31
 19/27 A kérdező kommentje:
Leesett a reggeli hőm 36,9-36,7 ről 36,4-re. Ez ugye azt jelenti hogy megfog jönni?
2013. máj. 26. 09:56
 20/27 anonim ***** válasza:

Sajnos ha leesik, az mensi jele, de nehogy feladd a reményt!!!

Bízzunk benne, hogy baba lesz :)

Mikor tesztelsz????

2013. máj. 26. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!