Ha babát szeretnénk hány naponta érdemes együtt lenni?
szerintem ez teljesen jó.
de ha pl pont ovulációkor vagytok együtt,akkor A havi egy is elég. legalábbis nálunk így történ annó,hogy csak 1szer tudtunk együtt lenni abban a hónapban,és mégis terhes lettem :)
Ez változó! Mi voltunk együtt két naponta, ovu környékén minden nap és mégis abba a hónapban lettem terhes amikor 3X voltunk együtt egész hónapban (pé előtt 1 héttel, pé napján és pé után 1 héttel)!
Most már 16 hetes vagyok!
Nem kell rágorszolni a dolgokra. Elso gyereknél én is ezt csináltam: számolgattam, mértem, háltunk mint a nyulak :) Még sem jott be, 6 honap után feladtam. 7. hónapban teherbe is estem. 2 és fél éves a lányunk.
Most ugy gondoltuk, hogy lassan johet a kis tesó. Azt gondoltam, hogy mivel az elso is nehezen jott ossze, miért jonne most hamar. Most azonnal teherbe estem. A pozitív teszt láttán sokkot kaptam. :)
Ugyhogy a természet tudja a dolgát, kulonben is peteérés kornyékén a no jobban kívánja a szexet. Csak lazán és szeressétek egymást.
18 hetes kismama.
2-3 naponta bőven elég,.
a levesebb néha több,nem kell folyton együtt lenni az ember fia se bírja strapával na meg a kiskatonáknak is frissülni kell..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!