Clearblue tesztről eltűnt a csík?
Sima Clearblue tesztet csináltam reggel, és amikor végigment benne a folyadék, a tesztablakon áthaladva rögtön kirajzolódott a függőleges vonal, még mielőtt a kontrollcsíkig eljutott volna. Nagyon megörültem, de aztán a csík néhány percen belül elhalványodott teljesen, és most már csak szinte egyáltalán nem látható.:(
Volt már, hogy csináltam ilyen tesztet, de nem produkált hasonlót.
Előfordult már valakivel hasonló?
Neked totál ez volt, két nap múlva teszteltem megint és akkor már nem tűnt el!!!!
Remélem, te is babás vagy :)
Szia, én is 2 napja clearblue-val teszteltem, rögtön kijött a plusz jel, bár halványan, de egyértelműen. És nálam is erősen megkopott, ahogy múlt az idő.
Ma reggel megismételtem, ma már bazi erős volt.
Viszont egyáltalán nem tapasztaltam azt, amit itt írtak, hogy a cb szokott száradási csíkot adni, legalábbis nekem sose volt ilyen. Én mindig ezzel teszteltem (van már egy fiam, előtte is volt, hogy teszteltem ezzel), most is az előző hónapban, amikor késett és nekem soha nem látszódott száradási csík. Ha negatív volt, akkor negatív is maradt, semmi humbug, vékony vonal nem volt utána.
Bár most hallottam a patikában, hogy 2 fajta clearblue teszt van (nem a digitálisra gondolok, azzal együtt 3), én a drágábbikat vettem mindig, nem a compact-ot, szóval arról van csak tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!