Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clearblue tesztről eltűnt a csík?

Clearblue tesztről eltűnt a csík?

Figyelt kérdés

Sima Clearblue tesztet csináltam reggel, és amikor végigment benne a folyadék, a tesztablakon áthaladva rögtön kirajzolódott a függőleges vonal, még mielőtt a kontrollcsíkig eljutott volna. Nagyon megörültem, de aztán a csík néhány percen belül elhalványodott teljesen, és most már csak szinte egyáltalán nem látható.:(

Volt már, hogy csináltam ilyen tesztet, de nem produkált hasonlót.

Előfordult már valakivel hasonló?

2013. máj. 24. 11:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha nagyon halványan ott a második csík akkor pozi:) Ahogy szárad a teszt, úgy halványodik is:)
2013. máj. 24. 11:14
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nekem is volt már ilyen. Kb öt perc múlva már semmi sem volt látható. Hanyadik napon teszteltél? Nekem anno az a 8 napi késésnél volt, de sajnos nem maradt meg a baba... Most is teszteltem vele, igaz erősen pozi lett, de pár nap után már alig látszik rajta a függőleges vonal...
2013. máj. 24. 11:23
 3/12 A kérdező kommentje:
Olyan 8. dpo körül lehetek, tudom, hogy nagyon korai ilyenkor. Ma volt egy nagyon pici rózsaszínes pöttyöm, aztán gondoltam, tesztelek, habár nem vártam semmi eget verő vonalat persze. De azért mégis megörültem, mikor láttam azt a csíkot, de mostanra eltűnt fokozatosan, teljesen sajnos.:(
2013. máj. 24. 11:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én ugyanígy jártam vele. Sőt nekem száradási csík is maradt utána, jól kivehet kék (de vékony) vonallal. Nagyon reménykedtem, de aztán nem lett baba...
2013. máj. 24. 11:45
 5/12 A kérdező kommentje:
Itt nem maradt semmilyen csík már. Azt tudom, hogy a vékony vonal elő szokott fordulni ennél a tesztnél, de nem jelent babát. Bár az se jobb, ha megjelenik az a csík, aztán meg eltűnik. Pár nap múlva tesztelek ismét, mert borzasztó halvány vonalat mutatott az x-epil tesztem is. Ha baba van a dologban, talán 1-2 nap múlva már jobban megmutatják magukat a csíkok.
2013. máj. 24. 11:48
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Neked totál ez volt, két nap múlva teszteltem megint és akkor már nem tűnt el!!!!

Remélem, te is babás vagy :)

2013. máj. 24. 12:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, rosszul írtam, Nekem totál ez volt......
2013. máj. 24. 12:17
 8/12 A kérdező kommentje:
Reméljük, nálam is így lesz! Holnapután újra tesztelek. És persze gratula!:)
2013. máj. 24. 12:21
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én is 2 napja clearblue-val teszteltem, rögtön kijött a plusz jel, bár halványan, de egyértelműen. És nálam is erősen megkopott, ahogy múlt az idő.

Ma reggel megismételtem, ma már bazi erős volt.

Viszont egyáltalán nem tapasztaltam azt, amit itt írtak, hogy a cb szokott száradási csíkot adni, legalábbis nekem sose volt ilyen. Én mindig ezzel teszteltem (van már egy fiam, előtte is volt, hogy teszteltem ezzel), most is az előző hónapban, amikor késett és nekem soha nem látszódott száradási csík. Ha negatív volt, akkor negatív is maradt, semmi humbug, vékony vonal nem volt utána.

Bár most hallottam a patikában, hogy 2 fajta clearblue teszt van (nem a digitálisra gondolok, azzal együtt 3), én a drágábbikat vettem mindig, nem a compact-ot, szóval arról van csak tapasztalatom.

2013. máj. 24. 12:35
 10/12 A kérdező kommentje:
(A vékony függőleges ál-pozitív tesztekről én is csak olvastam, de elvileg elő szokott fordulni.) Én is a közepes árút használtam ma, amit Te is (utolsó), de a patikában nem kaptam ugyanolyat ma, csak a digitálisat. Nem tudom, hogy megcsináljam-e holnap, vagy inkább várjak még vele. Egyébként ma volt egy minimális rózsaszín a wc papíron. Reménykedem, hogy jót jelenthet!
2013. máj. 24. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!