Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez szellemcsík?...

Szerintetek ez szellemcsík? Vagy terhes lennék?

Figyelt kérdés

Reggel csináltam, de aztán olyan fennforgás volt itthon, csak egy órával később néztem meg. Szerintetek ez száradási csík?

Kicsit bepánikoltam...

[link]

[link]

2013. máj. 24. 09:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ez negatív...
2013. máj. 24. 10:00
 2/15 A kérdező kommentje:
Biztos? Mert látok vmit nagyon halványan..
2013. máj. 24. 10:01
 3/15 anonim ***** válasza:
szerintem ez csak száradási csík. 2 nap múlva ismételd meg, akkor már látni fogod, ha baba van.
2013. máj. 24. 10:02
 4/15 anonim ***** válasza:
Én is negatívnak látom.
2013. máj. 24. 10:02
 5/15 anonim ***** válasza:
kinagyítva tényleg látszik valami..de lehet száradási csík is, pár nap múlva ismételd meg :-)
2013. máj. 24. 10:08
 6/15 anonim ***** válasza:
szerintem meg el van cseppet áztatva a teszt ha a szélen nézed olyan foltos. NEm mártottad véletlenül sokáig a pisibe? am nem látom h 2 csík lenne :/
2013. máj. 24. 10:11
 7/15 anonim ***** válasza:
Ez negatív, ilyen csík nekem is lett rajta, de nem voltam terhes!
2013. máj. 24. 10:12
 8/15 anonim ***** válasza:
Száradási csíknak látom. El van picit ázva, és nem színes a második csík. Ha kétségeid vannak holnap ismételd meg, de szerintem ez negatív.
2013. máj. 24. 10:13
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszi! Nem mártottam sokaig a pisibe.

Van mar két fiam es szeretnénk majd meg egy babát, de meg nem most, mert a kicsi csak 2,5 hónapos...Egyszer voltunk csak ugy együtt, de rengeteget szoptatok, gondoltam nem történhet semmi.

Amúgy csak azert csináltam tesztet, mert farkaséhes vagyok mindig, bármennyit eszem. Es mindkét fiamnál ez volt a tünet meg a teszt elott.

De amúgy meg nem jött meg szules ota.

2013. máj. 24. 10:22
 10/15 anonim ***** válasza:
78%
A szoptatás nem fogamzásgátlás, ezt te is tudod. Az, hogy még nem jött meg, nem jelenti, hogy az első peteérést nem csíphetitek el. A farkasétvágy lehet a szoptatástól is, az is természetes jelenség. Pár hét múlva kiderül, hogy mi történt, vagy nem történt, de kíváncsi vagyok. Remélem majd megírod! Ezt én most negatívnak értékelném.
2013. máj. 24. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!