Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem vagyok terhes?

Ugye nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
8 hónapja szültem sajnos császárral. Kb. 6 héttel szülés után megjött a menzeszem, azóta normálisan 14 naponta, iszonyúan görcsölök, 28 naponta pedig megjön, teljesen normálisan, ugyanolyan mint terhesség előtt. Még is 2 menzesz között, úgy érzem, hogy terhes vagyok. Rosszul vagyok, egyes szagoktól, amik soha nem zavartak, állandó mocorgást érzek a hasamban, most reggel óta a bal alhasamban, mintha valami kapirgálna. Nagyon nem szeretnék a közeljövőben kistesót.
2013. máj. 24. 07:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért nem csinálsz egy tesztet?
2013. máj. 24. 07:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Szeretkeztetek védekezés nélkül?

Tesztet csináltál?

2013. máj. 24. 08:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Tesztet múlt hónapban csináltam, negatív volt. Igazság szerint hónapok óta, olyan érzés van a hasamban mintha terhes lennék. Lehet már megbolondultam. :)
2013. máj. 24. 08:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Arról nem irsz, hogy védekeztek-e, illetve hogyan. Mert attól, hogy (esetleg) szoptatsz, még könnyen teherbe eshetsz és a megszakitás NEM védekezés.

Ha meg komolyan attól tartasz, hoyg terhes vagy, elöször csinálj egy tesztet, de valami értelmes fajtát, és/vagy utána (ha még mindig nyugtalan vagy) menj el orvoshoz.

Természetesen LEHETSZ terhes, de lehet csak beképzelés is.

2013. máj. 24. 08:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Óvszerrel védekezünk, és már nem szoptatok. Az orvos tervben van, mert spirált szeretnék, de teljesen normális menzesz mellett, csak nem vagyok terhes?
2013. máj. 24. 08:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát ha nem védekeztetek, akkor igen, lehetsz terhes. (Bár ha ennyire nem szeretnétek, akkor nem értem, miért nem)

Ha védekeztetek, akkor valószínűleg nem vagy az, de csinálj egy tesztet és kiderül minden.

2013. máj. 24. 08:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak a mai napig ilyen problémáim! Én szoptatok még lányom 15 hónapos! Spirálom van,de összevissza jön meg,állandóan szédelgek,meg hányingerem is szokott lenni! A mozgásokról meg ne is beszéljünk,mai napig érzem,mintha valami mocorogna a hasamban!:) Van ikor meg 10 percenként járok pisilni! Ilywnkpr mindig beképzelem a terhességet!Szerintem nem vagy terhes,de én is minden hónapban tesztelek,pedig spirál mellet megszakításos közösüléssel is védekezünk! Nekem az orvos mondta,hogy a bélmozgást érzem nem egy babát:) De tesztelj az a biztos!:) Szép napot!
2013. máj. 24. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!