Terhes lehetek?
Párommal 18-án voltunk együtt nem védekeztünk, de nem belém élvezett el. 20-án kellett volna megjönnie, de még mindig nem jött meg...
szerintetek mennyi az esély hogy terhes vagyok? Mikor érdemes tesztet csinálni?
Hát, mi ezt, hogy te terhes vagy-e, nem fogjuk tudni megmondani.
De mondjuk, ha veszel egy terhességi tesztet vagy elmész orvoshoz, akkor ott biztosan meg fogják mondani.
Nyilván, ha elég érett vagy a szexhez, akkor tudnod kell, hogy mi kell a teherbeeséshez és milyen együttlétnek milyen következményei lehetnek. Tehát ha megszakítottátok a dolgot, akkor van esély, csak sokkal kisebb, mint ha beléd élvezett volna. De az esély a terhességre csak és kizárólag ott nulla, ahol nem érintkeznek egymással a felek szexuálisan.:)
én kétlem hogy teszteli kéne.
korai még.meg kell várni a következő vérzést,
vagy legalábbis pár napot még a tesztelésig.
mikor volt meg előtte a vérzésed?
áprilisban mikor,?hány naposak a ciklusaid?
4 napot késett a vérzésem, mikor a fiammal voltam terhes. Tehát 4 napos késéssel, délutáni pisiből csinált teszttel erős pozitívat teszteltem!
Nyugodtan tesztelhetsz! A nagyon érzékeny tesztek már akár azelőtt is kimutatják, hogy egyáltalán meg kellene, hogy jöjjön a vérzés, a többi teszt pedig már a késés napján vagy a késés utáni napokban már mutathat biztos eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!