Ha pontosan tudom a kilökődés napját, ma vagyok a 11. dpon, akkor a 10-es one step tesztnek már mutatnia kellene ha baba van, igaz?
Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 05:46
1/5 petera6 válasza:
Nem, 11. napon még azért nincs minden veszve. Lehet, hogy picit hosszabb idő a beágyazódás. 1-2-3 nap, és tesztelj újra. Drukkolok.
2/5 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, köszönöm! Bárcsak igazad lenne.... :)
2013. máj. 24. 05:57
3/5 anonim válasza:
Egyrészt 14 napnál korábban teljesen fölösleges tesztelni, 5-7 napig vándorol a megtermékenyített petesejt, 5-7 napig beágyazódik és ez után lesz majd elég HCG. Másik pedig, hogy nekem 25 x-epil (boltban akkor a legolcsóbb volt) elöbb kimutatta mint a 10-es teszt (annak a márkájára már nem emlékszem). 14dpo 25-ös teszt halvány, 15dpo 10-es teszt semmi. Azóta 14 hetesre nőt a nagy semmim. :D
4/5 anonim válasza:
nem kellene :) oké, hogy tudod a pé. napját, na de a beágyazódást nem, és azért nem mindenki tankönyvi eset, a 1.. napon SEMMI nincs veszve :)
drukkolok!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, adtatok egy kis reményt.... :)) Azért mertem korán tesztelni, mert repkednek itt a 9.dpo-n pozitív tesztek, gondoltam a 11-en már biztos kimutatja a legérzékenyebb. Ilyenkor érzem azt hogy messze van még az a hétfő.... :)))
2013. máj. 24. 06:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!