Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » "Baj lehet"? Van okom aggodni...

"Baj lehet"? Van okom aggodni vagy sem? (Bővebben alul)

Figyelt kérdés
Tri-Regol fogamzásgátlót szedek egy honapja most tartok a 7 nap szünetnél. az utolso pár szemnél már volt az a megjövös érzés de most mégse jött meg :S ebben az egy ho napba nem feküdtem le ugy a barátommal hogy elis mehetett bennem ,szoval megszakitasos modszert alkalmaztunk ebben az egy honapban.de viszont tegnap lefeküdtünk ugy hogy elis ment bennem.és most nem szedem a gyogyszert 3.szünetelös napom volt.lehet ebböl baj ? a menstruaciom viszont mértnem jöhetett meg ? ha else ment bennem ebben az egy honapba bogyo mellet ? lehet a citromos eltolasos dolog miatt ? :S ( sok citromot ettem ).ha nem jön meg 3 napon belül amikor ujra kezdenem kell a gyogyszer akkor mmi a teendö ? :S:(
2009. okt. 4. 09:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Meg kell hogy jöjjön!Nekem volt olyan,hogy még tartott a tabi mikor megjött.Ez is normális dolog.Ha az utolsó szünetelős napodon jön meg,akkor is nyugodtan elkezdheted szedni a gyógyit.Biztos hogy meg fog jönni.
2009. okt. 4. 10:13
 2/4 anonim ***** válasza:
A szünetben is véd a gyógyszer.(Szerintem)A citrom miat lehet!
2009. okt. 4. 10:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem akarok vészjósló lenni,de a környezetemben más is velm egy cipőben jár velem(nem vagyok egyedül).A gyógyszer véd akkor is ,nem is ez a gond nem lettem terhes amíg szedtem!!!De utána sem,már lassan kilenc éve és a sok doki sem érti mi lehet a baj,mivel elméletileg minden oké!Nagyon erős ez a gyógyszer ettől már sokkal kevesebb hormontartalmú bogyókat is lehet íratni.Én,ha előről kezdeném nem biztos,hogy ezt a fogamzásgátló módszert alkalmaznám,metr jó az tuti,de később megszívhatod,mint én és a társaim!
2009. okt. 4. 10:25
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:( hát emiatt énis aggodok egy kicsit igy elöre és mivel en megnem nagyon vagyok ebbe a fog.gátlos dologba szerintem nem is fog sokaig tartanii inkabb vmii mas megoldastkeresek ez megcsak a masodik alkalom hogy igy vedekezek. elsö yadine volt egy honapig abba hagytam.aztan hosszu szünet most ez van egy honapja ( tri regol) par nap mulva kell elkezdenem az uj levelet remelem semmi gond nincs.aki meg babat szeretne sok sikert neki ! szoritok :(!
2009. okt. 4. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!