Már egy ideje úgy vagyunk hogy jöhet a baba, de az elmúlt két hónapban kezdtem figyelni a jeleket, és ez az első hónapom hogy hőmérőzök. csatoloma görbémet nézd meg.
Nagyon szép a görbéd!Szerintem neked biztsan összejön a baba...úgy legyen!!!
Nem tudod esetleg,h milyen vastag a méhnyálkahártyád?Azt hallottam 10mm-esnek minimum lennie kell a megfelelő beágyazódáshoz!
Köszönöm a dicséretet. Azt nem tudom, hogy milyen vastag nem voltam még orvosnál.
Tavaly év végén elmentem egy szűrésre (éves) és akkor beszéltem a dokival hogy szeretnénk babát. Ennyi semmilyen más
megszakadt...
Tehát más vizsgálaton még nem voltam, csak próbálkozunk.
Lassan megyek az évesre és majd akkor csináltatok egy vérvételt meg elviszem a görbéimet.Ennyi.
De remélem baba miatt kell mennem:-))))
Nagyon drukkolok neked is!!!
Amúgy nem tudom kedves válaszolók,h hallotatok-e vagy olvastátok-e a Dr.Info oldalt?Én ma találtam rá,nagyon sok hasznos dolog/infó olvasható az oldalon.Ajánlom figyelmetekbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!