Köszi szépen.
Be van állítva rendesen.Nem értem miért ír ennyit?29 naposak a ciklusaim,de sokszor elég változó.31napnál soha nem volt hosszabb,de 22napnál sem volt rövidebb.
Szóval akkkor ebben a hónapban sem reménykedhetek már?
Köszi szépen.
Szerintem ebben a hóban nem jön össze,mert túl korán lett pém.Vagy ez nem befolyásolja?Mennyi idő kell a sárgatetnek hogy termelődjön?Mi befolyásolja?Én ehhez tök hülye vagyok,csak eménykedni tudok..
Még lenne egy olyan kérdésem:Ha nyugtalanul alszom esetleg éjjel,vagy többször felkelek,akor az mennyire befolyásolja a hőt?
Szerintem nem korai a pé-d, ez változó , a lényeg hogy a mensi előtt van 12-16 nappal, de általában 14 nappal mensi előtt, nekem spec. 16 nappal előtte lehet, és mivel 30 naposak a ciklusaim így kb a 14. nap van pé.
A sárgatestnek min 10 nap kell hogy annyi hormont termeljen ami elegendő az esetleges beágyazódáshoz.
Azt nem tudom hogy a nyugtalan alvás befolyásoló e, én is mostánában többször megébredek.
Köszi szépen!!!
A 10 napot a ciklus első napjától kell számolni?Mert ha ebből a görbémből indulok ki,akkor nekem csak 9 napom volt rá ugye?Vagy ma lehet még tüszőrepim?Mert akkor meg van a 10 nap.Olyan tanácstalan vagyok,jól jönnek a segítő szavak...
Az ovulációtól kell számolni a 10 napot???Akkor már tényleg nem értem:(((
Akkor baba tuti nem lesz:(
De amit megint nem értek:Ma voltam nődokinál,uh-n megnézett,és mondta,hogy van egy 16mm-es tüszőm jobb oldalon.Még nem repedt meg.Nyákom közepes mennyiségű,jól nyújtható.Endometrium:4,1mm(szóval elég vastag)
Ma kíváncsiságból ovuteszteltem,és megint kezd két csík lenni.Hát akkor lehet az előző + teszt volt rossz?Vagy már én sem tudom mikor kellene lennie pémnek.A ciklus.hu szerint 8-án.szept 23-án volt az utolsó mensim első napja,29 naposak a ciklusaim.Ma a hőm 1 fokkal esett.
Ez a legfrissebb görbém.
Azért jeleztem a diagrammon ---at,mert az ovu teszten bár jól látszik,de halványabb a tesztcsík mint a kontrollcsík.
Segítsetek,hogy mi van már velem?Volt pém?VAGY CSAK MOST LESZ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!