Aki tudatosan kislányra gyúrt, azok miket tettek meg a siker érdekében és bevált végül?
idézem a könyvekböl:
ahhoz hogy fiugyerek szulessen:
1.kozosules idopontja legyen minel kozelebb a peteeres idopontjahoz. igy a gyorsabb Y spermiumok megelozik a lassubb X-eket es hamarabb erik el a petesejtet.
A ferfi igyon egy eros kavet 15 perccel a kozosules elott hogy ezzel is serkentse az ondosejteket.
2.kozosules elott a no vegezzen lugos oldattal huvelyoblitest; 1 liter vizbe tegyen 2 evokanal szodabikarbonat.
3. himvesszo hatoljon melyre az ejakulacio idopontjaban es a nö erje el az orgazmust.
4. tartozkodjanak a kozosulestol a ciklus 1. naphatol a peteeresig.
A gyakori kozosules lecsokkenti az ondosejt szamot es a maximalus ondosejt szamnal tobbsegben vannak az Y spermiumok.
A ferfi ne hordjon meleg vagy szoros alsoruhat.
Lanygyermek:
1. nincs szukseg megtartoztatasra. söt probaljak lecsokkenteni az ondosejtszamot a gyakori kozosulessel. 2-3 nappal a peteeres elott szuntessek be a kozosulest.
A szoros oltozek nem hatrany, inkabb elonyos. plusz forro furdo.
2. kozosulest elozze meg savas irrigalas: 1 l vizbe 2 evokanal ecet.
A no ha lehet kerulje el az orgazmust. ugyanis az orgazmus fokozza a lugos szekreciot.
Masik konyv:
Prof. Czeizel
ugyanazt a huvelyoblitest javasolja
a kisebb y nemi kromoszomat tartalmazo ondosejtek gyorsabbak mibt a nagyobb X, ezert ha kozvetlenul a tuszorepedes utan tortenik a szeretkezes akkor a gyorsabb Y ondosejteknek nagyobb az eselyuk.
Ezzel szemben ha leany fogamzasat szeretnenk elerni a tuszorepedes elott 36-48 oraval javasolt szeretkezni.
Ilyenkor az Y ok ernek oda hamarabb, de petesejt ott még nibcs.
Igy a lassabb de eletkepesebb X kromoszomas ondosejteknek nagyobb az eselyuk.
En nem oblogettem, de ovutedzteltem a pét, es par honap mulva lattam hogy mindig azonos napon van.
Nekem a fiamnal es a lanyombal is bejott! :)
Persze biztos nem 100% de hatha segit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!