Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki tudatosan kislányra...

Aki tudatosan kislányra gyúrt, azok miket tettek meg a siker érdekében és bevált végül?

Figyelt kérdés
Gondolok itt most (azokra a fortélyok, amiket én ismerek:a kálcium, magnézium bevitelre a fogantatás előtt 1-2 hónappal, peteérés előtti szexre és esetleges hüvelyöblítésre, vagy joghurtos tamponra?
2013. máj. 23. 10:25
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
10.57-es: engem is nagyon erdekelne:-)
2013. máj. 23. 13:09
 12/19 A kérdező kommentje:
A ciklus.hu- en is kovetem az esetleges napokat es ovutesztelek is mellette.
2013. máj. 23. 13:12
 13/19 anonim ***** válasza:
9-es vagyok, kösz a lepontozást:D írtam, hogy poén volt, viszont bejött, szerintem elég normális választ adtam
2013. máj. 23. 13:18
 14/19 A kérdező kommentje:
En Mindenkinek zold kezet adtam...
2013. máj. 23. 13:25
 15/19 A kérdező kommentje:
Egyebkent en sem hiszek a kínaiban, de azert rakukkantottam mindig, mikor varandos voltam. Csak ugy kivancsisagbol. Egyebkent nem mindig jott be:-D
2013. máj. 23. 13:34
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
nálam se, az ismerettségi körben, de játéknak jó, és attól még poén, na :)
2013. máj. 23. 13:37
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

idézem a könyvekböl:

ahhoz hogy fiugyerek szulessen:

1.kozosules idopontja legyen minel kozelebb a peteeres idopontjahoz. igy a gyorsabb Y spermiumok megelozik a lassubb X-eket es hamarabb erik el a petesejtet.

A ferfi igyon egy eros kavet 15 perccel a kozosules elott hogy ezzel is serkentse az ondosejteket.

2.kozosules elott a no vegezzen lugos oldattal huvelyoblitest; 1 liter vizbe tegyen 2 evokanal szodabikarbonat.

3. himvesszo hatoljon melyre az ejakulacio idopontjaban es a nö erje el az orgazmust.

4. tartozkodjanak a kozosulestol a ciklus 1. naphatol a peteeresig.

A gyakori kozosules lecsokkenti az ondosejt szamot es a maximalus ondosejt szamnal tobbsegben vannak az Y spermiumok.

A ferfi ne hordjon meleg vagy szoros alsoruhat.

Lanygyermek:

1. nincs szukseg megtartoztatasra. söt probaljak lecsokkenteni az ondosejtszamot a gyakori kozosulessel. 2-3 nappal a peteeres elott szuntessek be a kozosulest.

A szoros oltozek nem hatrany, inkabb elonyos. plusz forro furdo.

2. kozosulest elozze meg savas irrigalas: 1 l vizbe 2 evokanal ecet.

A no ha lehet kerulje el az orgazmust. ugyanis az orgazmus fokozza a lugos szekreciot.

Masik konyv:

Prof. Czeizel

ugyanazt a huvelyoblitest javasolja

a kisebb y nemi kromoszomat tartalmazo ondosejtek gyorsabbak mibt a nagyobb X, ezert ha kozvetlenul a tuszorepedes utan tortenik a szeretkezes akkor a gyorsabb Y ondosejteknek nagyobb az eselyuk.

Ezzel szemben ha leany fogamzasat szeretnenk elerni a tuszorepedes elott 36-48 oraval javasolt szeretkezni.

Ilyenkor az Y ok ernek oda hamarabb, de petesejt ott még nibcs.

Igy a lassabb de eletkepesebb X kromoszomas ondosejteknek nagyobb az eselyuk.

En nem oblogettem, de ovutedzteltem a pét, es par honap mulva lattam hogy mindig azonos napon van.

Nekem a fiamnal es a lanyombal is bejott! :)

Persze biztos nem 100% de hatha segit.

2013. máj. 23. 15:02
 18/19 anonim ***** válasza:
ehhez: mi pontosan az ovu napján voltunk együtt, két lány :) szóval semmi se tuti
2013. máj. 23. 15:24
 19/19 anonim ***** válasza:
köszi h begépelted:)
2013. máj. 24. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!