Szerintetek lenne sikere egy klubnak ahol azok a nők vannak akiknek még nem jött össze a kisbaba?
SIKER???? Sajna ez önmagában messze van a sikertől.
DE gondolom, hogy az lenne a célja, hogy bátorítsátok egymást ne pedig siránkozzatok azon ami nincs.
Nos, én szerintem lehet szívből örülni annak, ha nekem nincs is másnak meg összejön.
6 évig próbálkoztunk sikertelenül, közben mindenkinek összejött körülöttünk, én nagyon boldog voltam, minden hazugság nélkül. DE azért néha felkiáltottam Istenhez, hogy nekünk mikor jön már az áldás.?
Attól még örültem a többiek örömének.
Klub nekem erős,(túl sok lenne a kesergés) de jó ha egy-két ember van a közeledben akikkel tudsz ilyenről beszélni, mert átélik amit te.
Első vagyok.
Persze örülünk a másik örömének,de van aki erre nem képes.
És gondolj bele:sikerül valakinek,benne marad a klubba és ő büszkélkedik a gyerekével,állandóan róla beszél,a többiek pedig csak keseregnek...ez kicsit furán jönne ki.
DE kis létszámnál megoldható a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!