Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tehetek? Mit javasoltok?

Mit tehetek? Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Most hagytam abba a Lindynette 20 szedését, mert babát szeretnénk párommal. Várunk 2-3 hónapot és ezután kezdünk próbálkozni. Kezdjek el valamilyen vitamint szedni? Vagy még korai? Mi az amit javasoltok?
2013. máj. 23. 06:48
 1/3 petera6 ***** válasza:
Én csak folsavat szedtem előtte. Gyógyszer utáni első hónapban napi 1-et, aztán a köv hónapban csak két naponta, és az a hónap már sikeres volt. Onnantól megint napi 1, és csak a 6. héttől terhes vitamint. (mi nem hagytunk szünetet az abbahagyás után)
2013. máj. 23. 06:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Ártani nem árt, bármilyen vitamin. De szerintem is elég, ha inkább csak folsavat szedsz előtte (az a lényeg) és egészségesen táplálkozol. Sok sikert!
2013. máj. 23. 07:20
 3/3 anonim ***** válasza:
én mindkét gyerkőcöm előtt már szedtem terhes vitamint. a lányom előtt gravidát, a fiam előtt elevitet. szerintem ártani nem ártasz vele, legalább lesz egy kis vitamin raktárad.
2013. máj. 23. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!