Pozit teszteltem de ma volt egy kis rózsaszínezésem. Orvosom jövöhéten fogad. Addig mit tehetek? Ha erősödik fordulhatok az ügyelethez?
Én már most mennék az ügyeletre.
Ha mg mondtad a dokinak h mi bajod és csak jövöhéten fogad, vagy nem mondta h ügyelet akk váltsd le.
valahonnan szerezz be progi pótlót és sokat pihizz!
utrogestant irass fel!
Itt minden furcsán működik. Időpont alapján dolgoznak. A nőgyógyra ha csak rutinra megyek akkor ha pl. most kérek időpontot, majd csak június közepére kapnék. Így fogad jövőhéten, hogy pozi a teszt és nekem fontos mihamarabb eljutnom hozzá, mert utána más helyre kell majd mennem vizsgálatokra. (Előző terhességem miatt)
A rózsaszín abba maradt. 8kor jelentkezett azóta semmi. Lezuhiztam figyelem magam.
Ügyeletre meg csak délután 6tól mehetek addig nem. Ezért kérdeztem. Ja és így is utazgatnom kell ha gond van 20km-ereket.
Ugyan korai terhessèg de nem szeretnék vetélni. Abba belepusztulnék.
Bízok benne nagyon ès pihenek.
Csak nem értem én már ezt miért nem foglalkoznak az ilyennel.
Tavaly előtt télen 6 hetesen vesztettem el a babám, annál ömlött belőlem minden.
Tavaly 20 hetesen szülesztettek meg. A két sokkot nem bírtuk párommal külön mentünk.
Azóta más kapcsom van és erre ez a rózsaszínezés volt. :(
Megijedtem nagyon.
Feliratom mindenkèpp!
MIndenképpen progeszteron pótlás kell, az megakadályozza a vetélést.
Feltétlenül menj és kérj utrogestant!
ügyelet mindenképpen, már csak a saját megnyugtatásodra is. A terhességem elején nekem is volt ilyen, a saját dokim épp külföldön volt, így én is az ügyeletre mentem. Lehet, hogy hülyeség, de volt már vetélésem, és nem bocsátottam volna meg magamnak, ha nem teszek valamit.
Végül persze kiderült, hogy semmi baj, de azért kaptam utrogestant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!