Pozit teszteltem de ma volt egy kis rózsaszínezésem. Orvosom jövöhéten fogad. Addig mit tehetek? Ha erősödik fordulhatok az ügyelethez?
Figyelt kérdés
2013. máj. 17. 09:19
11/14 anonim válasza:
Ahogy a többiek írják, vegyél be gyógyszert plusz, ha még nem láttad a Madagaszkárt, töltsd le, gubózz be fincsi nasikkal és nézd meg, meglátod kacagni fogsz a végén és teljesen elfelejted a stresszt! :D
Szorítunk, hogy minden rendben legyen!
12/14 anonim válasza:
Szia! Nekem is volt ilyen a legelején de csak minimális én is le fürödtem és utána semmi! De persze felhívtam a dokit azt mondta hogy sokat pihenjek és feküdjek had ágyazódjon be szépen! Mostanra 13+5 hetes terhes vagyok és minden rendben van! Szerintem pihenjél feküdj le és nem emelgess mert az ilyenkor nem igazán jó 4-5 nap pihenés és szépen be ágyazódik a babád és nem lesz gond! Ha még is jelentkezne akkor ne várd meg az este 6órát nyugodtan be mész azt sztk-ba el mondod hogy mi a helyzet és meg fognak vizsgálni! Szükség esetén párnapra bent tartanak a kórházban hogy pihenj és hogy szemmel tartsanak!
13/14 A kérdező kommentje:
Pihenek amennyit csak lehet. Emelni nem emeltem nehezett. Egy kisebb vitám volt egyik családtagommal, azon eléggé felbosszantottam magam.
Ciklusom 25 - 28 napos volt. most 32. napon vagyok.
ápr. 30-án voltam utoljára párommal.
Egy kisebb faluban lakom itt orvos nincs. Busszal tudom megközelíteni a várost de az is csak 15:30kor lenne. Párom dolgozik még értesíteni se tudtam.
Nagyon Szépen Köszönöm a válaszokat!
Orvoshoz fordulok!
2013. máj. 17. 12:25
14/14 anonim válasza:
Szia,elhiszem hogy nehéz ha nincs a városodba orvos,de ahogy teheted menj el,ha más nem a neten keress rá egy magánnőgyógyászra aki közel van hozzád és oda jelentkezz be.Tudom hogy sokaknak megterhelő esetleg anyagilag a magánorvos....mit ne mondjak nekem is fáj néha mikor fizetni kell,de legalább ő bármikor fogad ha baj van meg főleg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!