Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor érdemes megismételni a...

Mikor érdemes megismételni a tesztet?

Figyelt kérdés
24 napos ciklusaim voltak május 13 án pozitiv tesztett csináltam.de 20 án megjött ugyan ugy gyenge barnás elsőnap,majd erősebb második és ismét gyengülő harmadik.nem voltak görcseim se pedig fájdalmaim.van két gyermekem de egyikkel sem voltam hányos.és most sem volt ilyen tünetem .mikor érdemes tesztet ismételni?
2013. máj. 22. 14:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Azóta nem teszteltél? Szerintem nyugodtan csinálj még egy tesztet, akár délután is, ha megmaradt a terhesség, akkor ki kell hogy mutassa. Plusz én a helyedben elmennék orvoshoz, ő majd kér neked hcg szint nézést vérből meg ultrahangot.
2013. máj. 22. 14:10
 2/8 A kérdező kommentje:
még nem csináltam ujjat mert egyenlőre még vérzek és meg várnám a végét véres vizeletből szerintem nehezebben mutatna ki bármit is.amugy még nagyon az elején vagyok kb 4 hét és eddigi terhességeimnél mindig azt mondták majd párhét mulva mennyek vissza.
2013. máj. 22. 14:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Feltételezem, hogy a 13-ai pozitív teszt a nem várt menstruációd környékén történt nem? Azóta már eltelt majdnem tíz nap. Akkor nem 4 hetes vagy, hanem 5 fölött!
2013. máj. 22. 14:22
 4/8 A kérdező kommentje:
a héten kezdtem az 5 öt.
2013. máj. 22. 14:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Az ultrahangon már ilyenkor látják, ha van baba! Szerintem hcg véres vizeletből is kimutatható, meg hát úgy sem vérzel non-stop! Én biztos megpróbálnám!
2013. máj. 22. 14:26
 6/8 A kérdező kommentje:
és azzal egy időben kezdődöt a vérzés is.alapbol 2 tesztet csináltam egyett délutánibol az halvány volt majd másnap reggel ismételtem és az már tisztán látható volt.eredtetileg 13 án kellet volna megjönnie de nem jött majd 20 án igen
2013. máj. 22. 14:26
 7/8 A kérdező kommentje:
sajna mindkét korábbi terhességemet csak 7-8 hét körül tudták megmondani biztosra
2013. máj. 22. 14:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem maradt meg a baba.

Miért nem mentél orvoshoz?

Ha nekem van pozitív tesztem és 1 hét múlva Vérzek, akkor azonnal rohanok orvoshoz

2013. máj. 22. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!