Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most kezdjük a második próbálk...

Most kezdjük a második próbálkozós hónapunkat. Nagyon nagyon várom és reménykedek! Kezdi még most valaki?

Figyelt kérdés
2013. máj. 22. 13:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

szia! én kicsit offolok ha nem bánod.. :) nekem 3 gyerekem jött össze azonnal,leirom neked h h,hátha segit:

szóval: vitamin mindkettőtöknek! vannak kifejezetten férfiaknak szántak. én elevitet szedtem. ahogy elmúlik a mensid,azonnal álljatok neki. ne számolgass,méregess stb, csak legyetek együtt minden másnap. popsi alá párna h megemelje a csipődet. csak misszionárius póz! szex után maradj fekve lehetőleg reggelig! ha megy,egy kis gyertyaállás még dobhat a dolgon!

sok sikert! :)

2013. máj. 22. 13:37
 2/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk is a második hónap, de én nem számolgatok meg semmi, élvezni akarom az együttléteket...

3. babára gyúrunk! :)

2013. máj. 22. 15:03
 3/13 anonim ***** válasza:

Mi is a masodik honapban vagyunk.

Az elso honapban nagyon beleeltem magam a dologba,csalodas volt a negativ teszt.

Most megfogadtam,hogy nem stresszelek ra ennyire.

Drukkolok nektek! :)

2013. máj. 22. 17:07
 4/13 marki_2 ***** válasza:

Mi május 25-én kezdtük a második próbálkozós ciklusunkat. :)

Most türelmetlenül várunk a PÉ-re...

2013. jún. 6. 13:46
 5/13 A kérdező kommentje:
És mikor lesz Pé-d? Mert ha pl. 28 napos a ciklusod akkor a legutóbbi menszesztől számolj rá 28 napot, és onnan vissza 14-et.
2013. jún. 6. 14:01
 6/13 marki_2 ***** válasza:

Az ovulációs naptár szerint most szombaton (8-án). Ebben a hónapban kíváncsiságból mérem a hőmet is, mert a múlt havi próbálkozásnál tankönyvszerint voltunk együtt, de negatív eredményem született. Gyanítom, hogy később van a peteérésem, mint ahogy a kalkulátorok számítják.

De így az igazi, tele van a naptáram 18-as karikákkal, mert az élvezet is fontos. :D:D:D

2013. jún. 6. 14:09
 7/13 A kérdező kommentje:

Ezzel én is így vagyok, mármint a 18-as karikákkal. Meg adjuk az esélyt minden napnak :)

Hányadik próbálkozós hónapotok ez? Első baba lesz?

2013. jún. 6. 14:12
 8/13 marki_2 ***** válasza:

Ez a második hónapunk.

Nekem a második gyermekem lenne, de a mostani párommal az első közös. Szerintem ő türelmetlenebb, mint én. :)

2013. jún. 6. 14:14
 9/13 A kérdező kommentje:

És az első gyereked hamar összejött?

Én már totál depis vagyok ha rá gondolok, hogy esetleg megint megjön. Nekünk az első baba...

2013. jún. 6. 14:16
 10/13 marki_2 ***** válasza:

Az első pikk-pakk... elsőre.

Én nem görcsölök, annál rosszabb... a fórumot olvasgatva vannak sokkal rosszabb cipőben járó emberek..

Majd ha egy év alatt sem jön össze, akkor lógatom az orrom.

Ráadásul én 36 vagyok, szóval elméletben már kilógok a sorból, gyakorlatban meg nem...

2013. jún. 6. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!