Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hatodik DPO-n tartók, éreztek...

Hatodik DPO-n tartók, éreztek valamit?

Figyelt kérdés

:-)

Nem, nem a bebeszélés részét szeretném erősíteni sem magamban, sem másban, csak kíváncsi vagyok :-)

Nekem nagyon fájnak a melleim, és a mai naptól érzek fura dolgokat a hasamban.

Ma más az epernek sem volt jó íze :-) Én úgy örültem! :-)

2013. máj. 21. 22:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
szwrintwm ez egí halvány pozitiv, én egyértelműrn 2 csikot látok
2013. máj. 31. 20:47
 12/19 anonim ***** válasza:
megmondanád,ez milyen teszt? milyen márka?
2013. máj. 31. 20:48
 13/19 A kérdező kommentje:

Nem tudom, kidobtam a dobozát, de vagy a Dm-ben, vagy a Rossmannban vettem. Talán Facelle vagy mi.

Régebbi, van itthon egy rakat teszt..

Engem az zavar, hogy nem látom rózsaszínnek -azt hiszem. De lehet hogy még túl halvány.

Vettem egy digitálisat, holnap reggel megnézem azzal is.

De köszönöm! :-)

2013. máj. 31. 21:21
 14/19 A kérdező kommentje:

Sz...r teszt, az tuti! Íme a digitális:

[link]

Hát, akkor legközelebb :-(

2013. jún. 1. 06:51
 15/19 anonim ***** válasza:
szia! Na várj azért , azt tudni kéne,milyen érzékenységűek a tesztek! Lehet, hogy ez a facelle vagy mi, ez valami 10es érzékenység körülo vagy 20, a digitális meg csak 25 vagy több, ezért nem mutatja az még... csinálj pár nap mulva egy Gabrielt, én azt javasolom, vagy inkább Qupidot az 10es, ha találsz!
2013. jún. 1. 14:37
 16/19 anonim ***** válasza:
de ha régebbi volt a másik és lejárt, vagy valami akkor is mutathatott fals eredményt
2013. jún. 1. 14:38
 17/19 A kérdező kommentje:

Nem, nem járt le. Nem értem. Viszont elkezdtem barnázni, ami mostanra sötétpiros vér lett, és bár enyhe vérzés formájában és szinte mensigörcs nélkül, de van,. Szóval szerintem ennyi.

Ha nem csináltam volna meg digitálist, még azt hinném hogy terhes vagyok végre, de így tuti hogy nem -szerintem. Azért aranyosak vagytok. .-(

2013. jún. 1. 20:34
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
ne legyél szomorú! Lesz babád ha eljön az ideje! Meg fog Neked is adatni csak ne görcsölj rajta, csak bízz benne. Ha gondolod, ha vége a vérzésednek csinálj még egy tesztet hogy ne maradjon benned bizonytalanság. Szép estét és ne legyél szomorú
2013. jún. 1. 23:04
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2013. jún. 2. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!