Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hatodik DPO-n tartók, éreztek...

Hatodik DPO-n tartók, éreztek valamit?

Figyelt kérdés

:-)

Nem, nem a bebeszélés részét szeretném erősíteni sem magamban, sem másban, csak kíváncsi vagyok :-)

Nekem nagyon fájnak a melleim, és a mai naptól érzek fura dolgokat a hasamban.

Ma más az epernek sem volt jó íze :-) Én úgy örültem! :-)

2013. máj. 21. 22:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
38%

Nem, még semmit. Amennyiben sikeres volt a hónap, a petesejt még osztódva vonul a petevezetéken át a méhed irányába. 1-2 napon belül ér oda és megkezdi a beágyazódást, ami reméljük, sikerül is. Aztán elkezdődik a hormontermelés, és az esedékes menses előtt 1-2 nappal már érezhetsz valamit, de lehet még menses-tünet is.

Kitartás! Szurkolok! :)

2013. máj. 21. 22:54
 2/19 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom a 6 nap körül már rég a méhben van, és épp utolsó idejét tölti a beágyazódás előtt. Voltaképp odasimul, ahová be fog ágyazódni, és a hetedik napon már a kezdetét is veheti a beágyazódás. :-)
2013. máj. 21. 23:16
 3/19 anonim ***** válasza:
85%
Tobb nap kell mig erezhetsz valamit, beagyazodas utan is meg par nap mire a szervezet elkezdi termelni a hormonokat amikbol lesznek tunetek.. En is sokszor ereztem 7.8. Napon dolgokat megis mindig megjott :/ ebben a honapban nem figyeltem semmit, most reggel tunt fel h 2napja kesik :) de semmi tunetem nincs. Miota nem gorcsolok ra a babara nem faj a hasam, cicim, elotte mindig 16honapon keresztul. Most se biztos h sikerult tesztem sincs itthon... Tereld el a gondolataidat... Mert sajnos tenyleg becsaphatnak. Kivanom h sikeruljon :) azert ird meg miujsag :)
2013. máj. 22. 07:35
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

A beágyazódási folyamat, 6-12 dpo-ig tart kb.

Általában a 6-7. dpo-n már a méhben van a blastisicta (okos akartam lenni, de nem tudom hogy kell leírni :DD )

És kb további 6 nap alatt ássa be magát teljesen. A beágyazódás jeleit legfeljebb az utolsó napokban lehet érezni, vagyis kb a 12. dpo-n. Has szurkálás, 1-2 csepp vérzés, a hő 1-2 tizedet visszaeshet.

Ez a nemvárt előtt 2 nappal van kb.

Érdekesség, hogy bár a beágyazódás nyilván a méhben történik (kivéve méhen kívüli terhesség)mégis a nők nagy százaléka nem a méhből kiinduló szurkálást érez a beágyazódás idejében, hanem valamelyik petefészek felől.

2013. máj. 22. 15:06
 5/19 A kérdező kommentje:

11. dpo-n tartok, és ha eddig érezhettem is bármit, na ma már semmit... ez most rossz, vagy jó, vagy természetes???? Izgulok... :-)

A körülmények tökéletesek, 2 gyönyörű tüszőm érett szuper nyálkahártyával, a férjem is ok, a PG53 is páfrányos volt, ahogy kell, és mi is megtettük a magunkét.

Két éve várjuk a babánkat, de ez a hónap valahogy most más. Lehet hogy csak bezsongtam a tavasztól???? :-)

2013. máj. 26. 14:20
 6/19 anonim ***** válasza:
Háát, vagy megfogant, vagy nem...:)
2013. máj. 26. 15:42
 7/19 anonim ***** válasza:
azóta mi történt?
2013. máj. 27. 21:10
 8/19 A kérdező kommentje:

Ma van a 28. ciklusnap, nekem ez volt a nevárt ideje.

14. dpo.

A reggeli teszt negatív, időn túl mintha... de szerintem csak nagyon akarom látni, ki is dobtam.

Mensi sehol. Pár napja reggelente van mensigörcs, néha derékfájás, de déltől már semmi.

Sokat pisilek, és vagy egy hete napi többször megyek nagyvécére, ami nálam igen szokatlan. Remélem hogy lazulnak benn az izmok :-)

A melleimet fürkészem, de semmi változás.

Szerintem holnap megjön. Ha mégsem, akkor azt mindenképp megírom, max. egy héten belül ki kell derülnie. :-)

2013. máj. 29. 19:53
 9/19 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, holnap reggel csinálj tesztet, ilyenkor még nincsenek semmi izomlazulások, meg semmik..:) Majd 6.-7. hét körül..:) Ha a holnap reggeli teszt negatív, akkor nincs baba....Egyébként, ha 28 naposak a ciklusaid, és szerencsésen összejött a 14. napon a baba, a tesztnek már mutatni kellene..:/ Úgyhogy ne keseredj el, ha mensi lesz a vége...De drukkolok..:)
2013. máj. 30. 06:34
 10/19 A kérdező kommentje:
2013. máj. 31. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!