A barátommal majdnem egy éve vagyunk együtt és történtek dolgok meg. Mint pl tegnap kivertem neki de hamarabb leállított mielőtt elment volna szóval nem egy két húzás kellett neki . és utánna pedig furulyáztam neki . lehetek terhes az előnedvtől?
Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 22:26
11/26 anonim válasza:
:))
Aztán majd holnap feltölti a teszt képét (ha tudja hogy kell...), hogy döntsük el, ez negatív, vagy pozitív, mert ő nem tudja.
Bár ha tegnap történt a dolog, a teszt még nem mutatja ki. Ezt csak azért írom, hogy a kérdező is tudja.
12/26 anonim válasza:
Persze, már majdnem 1 éve terhes vagy! Jó ég....
14/26 anonim válasza:
Bocsi,de olyan jót nevettem a kérdésen és a válaszokon is.Jók vagytok!
15/26 anonim válasza:
Nézzük csak sorjában: tegnap kiverted neki, de nem ment el utána meg bekaptad, akkor gondolom nem kiverted csak keményítetted olyankor már jön az előváladék de ha a szádba veszed akkor ja hát lehetsz terhes csak neked majd a gyomrodban fog nőni a baba nem a méhedben. Kezdhetsz fiú meg lány neveken agyalni!
16/26 anonim válasza:
Olyat ne írjál már neki, hogy "gyomrod" meg "méhed", lehet eddig azt se tudta, hogy az két külön dolog :D
17/26 anonim válasza:
Úristen, ilyen kérdéseket felenni :D . Lányod lesz gondolkozz lány neveken :D
18/26 anonim válasza:
Akkor verted volna ki ha eldurrant volna és akkor lehetnél terhes ha a szád helyett a nunádba tette volna. De könyörgöm te unatkozó vénlány vagy aki jót mókázik a válaszokon vagy egy tudatlan 12 éves mert akkor javaslok inkább nyalókát a szádba mint fegyvert.
19/26 jennifer012 válasza:
Esetleg gond terhes vagy semmi több .... :)agyrém
20/26 anonim válasza:
Imádom a válaszokat, jól indult a napom! :))
Ilyenkor örülök amúgy hogy nekem nincs lányom csak két fiam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!