Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostilbegit és PCOS?

Clostilbegit és PCOS?

Figyelt kérdés
Van akinek elég volt a closti kúra a teherbeeséséhez PCOS mellett? Azt hallottam hogy PCOS-oknak nem annyira ajánlott mert cisztákat okozhat (nem csak policisztát). Néztek Uh-on kúra közben? Nekem azt mondta az orvos nem kell mert ezzel nem lehet túl stimulálni. Köszi előre is a segítséget.
2013. máj. 21. 21:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Én merckformint szedtem, szénhidrát diéta (kb 1,5 év), kis mozgás és most babázok. Terhességi cukrom sem volt...
2013. máj. 21. 23:14
 2/3 anonim válasza:
a closti valakinek jó valakinek nem.de nagyobb arányban inkább árt mint használ.nekem volt egyszer egy 6 hónapos clostí kúrám és egy 4 hónapos de az már injekciókkal tarkítva.több kárt okozott mint gondoltuk.az egyik doki nézett uh-n a másik nem.lelkiismeret válogatja.pedig kellene nézni.én 15 éve próbálkozom.most úgy néz ki hogy meforallal diétával és mozgással annyit elértünk hogy a ciklusom lassan lassan beáll.ne haragudj de sok reményt ne fűzz hozzá.
2013. máj. 22. 15:48
 3/3 A kérdező kommentje:

Sok reményt nem lehet be sem fogom inkbb szedni. 6hete avivázok és máris javult a ciklus hossz adok neki még 2-3 hónapot ha nem sikerül megint felkeresem a meddőségi központot.

Második: 15 év??? Jesszus? Inszem, lombik? semmivel semmi siker? Egyik simerősömnek most sikerült 11,5 év utána 3. lombik és a 3ból kettő megfogant, igaz még az elején van de reméljük nem is lesz gond. Nagyon rosszul van ugyhogy erre azt mondták erős terhesség. (Amikortól kiderült azóta állandóan rosszul van.)

2013. máj. 22. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!