Pcos mit jelent pontosan?
Figyelt kérdés
ma voltam hűvelyi uh és ott léttak primordaias tűszőket a petefészekben mindkét oldalt.nagyon szómórú vagyok már nem lehet kisbabám?2013. ápr. 9. 16:03
1/4 anonim válasza:
hogy jön ide a pcos? vagy mi van?
2/4 anonim válasza:
Policisztás ovárium szindróma.De lehet kisbabád, csak előbb rendbe kell tenni a szervezetedet. Endokrinológust keress, ennek ők a szakértői, a nőgyógyászok nem értenek hozzá. (tapasztalat) Amit leírtál az általában csak egy tünet. Valószínűsíthető az inzulinrezisztencia, hormonzavar, esetleg pajzsmirigy hibás működése. Mindenképpen komlex kivizsgálást igényel, és az eredményeket endokrinológus elemezze ki.
Én ugyanebben a cipőben járok: PCOS-em és IR-em is van, és mégis született 2 gyerekem. Úgyhogy fel a fejjel!
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ utolsó ! kicsit megnyugodtam.még azt is mondta a doki hormon vizsgálatra is kell menem hogy az ad biztos eredményt.
2013. ápr. 9. 16:17
4/4 anonim válasza:
Minél előbb vizsgáltasd ki.és sose hagyd magad.láss engem példának.15 éve kínlódunk babáért mert pco-m van.naiv voltam hittem a dokiknak nem kezelték a betegséget és az állapotom egyre jobban romlott.lehet babád de járj utána nehogy komolyabb gond legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!