Pcos szindroma van diagnozisnak igy lehetek terhes?
Figyelt kérdés
még nincsenek hormon vizsgálatok de meg van kérdőjelezve hogy lehet pcos? sok apró tűszőket látak mindkét petefészekben.e közben lehetek igy most terhes?2013. ápr. 13. 13:49
1/3 anonim válasza:
Nem kizáró ok, de további vizsgálat többet fog mondani. Pco elég sokmindenkinek van, nagy része nem is tud róla. Nálam előző nőgyógyászok nem vették észre, mostani szólt először, hogy van. Én is rákérdeztem következményre, anniyt mondott, akkor fog kiderülni, ha majd próbálkozunk, de valószínűleg nem lesz gond.
2/3 anonim válasza:
Vannak akik teherbeesnek spontán van aki nem. Viszont ha sikerül és nincs még kezelve nagyon magas a vetélés esélye. Sok nőnek épp azután derül ki hogy volt több vetélése. Én pl nem esek teherbe pedig nagyon gyenge IR-em van csak és kezelve van. Viszont sokaknak sikerül spontán is miután beálltak a hormonok. Az orvosok sem tudják hogy min múlik az hogy valakinek sikerül spontán is van akinek meg nem. (természetesen olyan esetről beszélek ahol más probléma nincs)
3/3 anonim válasza:
konkrétan van peteérésed?van spontán mensid? akkor persze hogy lehetsz terhes.ha nincs mensi akkor nem lehetsz.én 32 éves vagyok 15 éve próbálkozunk.2005-ben derült ki hogy pcos-m van.de senki konkrétan nem járt utána mitől van.az összes doki szart rá.egy műtét azt annyi.októberben kiderült hogy már nem IR-em van (ami ugye általában a pco okozója)hanem cukros vagyok.Járj utána mindenképp és kezeltesd,ne járj ugy mint én hogy csak évekig szenvedsz és az életed is rámegy a babavárásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!