Van olyan teszt, ami full negatív, vagy egy idő után mindegyik szellemcsíkos lesz? Mi a tapasztalatotok?
Ezen én is sokat agyalok mostanában, főleg, hogy elvileg csak lombikkal lehet majd babánk, mégis eljátszom a gondolattal, mi van, ha most sikerült, de mégsem. Mert azért jó lenne tudni, hogy spontán is lehet kisbabánk.
Na, csak hogy a kérdésedre is válaszoljak. Egy-két kivétellel az összes eddig tesztemen volt szellemcsík vagy száradási csík. 4 éve próbálkozunk, tehát nem 2-3 tesztről van szó, főleg, hogy cukros vagyok, hamar tudnom kell. Eleinte azt hittem én csinálok rosszul valamit, de miután minden utasítást másodperc pontosan betartottam, hogy ilyenek a tesztek, megviccelik néha az ember lányát. Amiket eddig próbáltam és lett rajta valami csík: vaterás one step, x-epil, clearblue compakt. A facelle oké volt.
Már 4 napja késik, 3 x-epil és 2 clearblue halvány pozitív, egy alma patikás és egy facelle negatív. Szóval nagy bizonyossággal nincs baba, de nem értem miért nem jön meg, inkább előbb szokott. Utálok várni.
*betartottam, RÁJÖTTEM, hogy ilyenek...
kimaradt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!