Szédülök 2 napja ez mire utal?
Figyelt kérdés
Rendesen megjött múlt hónapban, még most nem várom. De pár napja enyhén fáj a hasam alatti rész és 2 napja szédülök. De ma nagyon intenzíven, úgy kóvájog a fejem mint egy részegnek.
Ez lehet terhesség? Érdemes tesztet csinálnom így délután?
2013. máj. 16. 14:46
11/15 A kérdező kommentje:
Tegnap nagyon sok vizet ittam, ma nem tudtam, mert a fél napomat egy állásinterjún töltöttem, nem akartam összepisilni magam. :)
Az a baj, hogy más tünetek nincsenek :(
Ha pozitivat tesztelek, akkor majd kiteszek egy kérdést majd ide, amiben benne lesz hogy VÉGRE sikerült :)
2013. máj. 16. 15:08
12/15 anonim válasza:
Hát ha ma volt állásinterjúd, akkor akár az is bőven elég a szédüléshez, gondolom izgultál miatta...
13/15 A kérdező kommentje:
Már nem izgulok, mert itthon pihenek, mégsem javul ez a dolog. Már ettem is. Könnyű kaját.
Mindenképp ki kell derítenem a jövőhétre hogy terhes vagyok-e, mert röntgenre fogok menni...
2013. máj. 16. 15:19
14/15 anonim válasza:
szia.szerintem összejött a baba.mindenképpen csinálj egy tesztet.szorítok neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!