Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szédülök 2 napja ez mire utal?

Szédülök 2 napja ez mire utal?

Figyelt kérdés

Rendesen megjött múlt hónapban, még most nem várom. De pár napja enyhén fáj a hasam alatti rész és 2 napja szédülök. De ma nagyon intenzíven, úgy kóvájog a fejem mint egy részegnek.

Ez lehet terhesség? Érdemes tesztet csinálnom így délután?

2013. máj. 16. 14:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

az is lehet, meg egy csomó dolog: )

mikorra nem várod? ha holnap, vagy az utánra, én tesztelnék :)

2013. máj. 16. 14:49
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha még nem várod, akkor várj még a teszttel. Egyébként mikorra várod? Védekeztetek? Én a nemvárt előtt 1 héttel voltam így, kóválygott a fejem időnként, majd 2 nap múlva jött a szagérzékenység. Nyáron szülök. De nálad lehet csak a front miatt van.
2013. máj. 16. 14:49
 3/15 A kérdező kommentje:

Még 10-12 nap múlva kellene megjönnie.

Nem védekeztünk, mert szeretnénk babát, de 3 éve nem jön.

1 hete voltunk együtt utoljára így. Előtte meg 3 hete. (emiatt ne szóljatok le, ritkán van itthon, mert távol dolgozik)

2013. máj. 16. 14:53
 4/15 anonim ***** válasza:
Vérnyomást mértél?
2013. máj. 16. 14:53
 5/15 anonim ***** válasza:

nem szólunk le, sokan vannak, akik nem tudnak sokat együtt lenni DE nekünk is egy alkalomból lett baba:)

ha még 10 napod van, kizárt, hogy ez már tünet lenne, ettől még lehet baba, de sajnos várnod kell a tesztel!

drukkolok

17 h ikres km

2013. máj. 16. 14:54
 6/15 A kérdező kommentje:
Azt nem mértem, mert nincs itthon vérnyomásmérő. Cukormérő van, azzal minden rendben. Az előbb majdnem megfejeltem az asztalt úgy szédültem. Ilyen előfordulhat terhességnél?
2013. máj. 16. 14:56
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy drukkoltok! Hát jó lenne ha sikerülne, de én már nem bízom benne. De lehet hogy csak valami vírust szedtem össze. :( Azért van a szekrénybe egy sutyi teszt, ha nem bírom ki, akkor majd megcsinálom pár nap múlva! ;)
2013. máj. 16. 14:59
 8/15 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mi lett!! 2.voltam.
2013. máj. 16. 15:00
 9/15 anonim ***** válasza:

Lehet hogy most van peteérésed, mert kitolódott, ha 12 nap múlva fog megjönni, akkor ez is lehetett.

Az elmúlt 2 napban én is nagyon nyomott voltam, az időjárás miatt is van ez.

Lehet még vérnyomás probléma, vércukor probléma, iszol elég folyadékot?

2013. máj. 16. 15:03
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha 10-12 napod van még mensiig, akkor felesleges pénzkidobás tesztelni, akármennyire is fúrja az oldaladat a kiváncsiság. Ha terhes vagy, akkor nem leszel sem jobban, sem kevésbé terhes, ha kivárod, amíg késik a vérzésed, és kb megbízható eredményt ad a teszt. A szédülés tünetnek nagyon korai lenne még, de persze a biológia nem matematika, bármi megtörténhet.:-))
2013. máj. 16. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!