Titeket hányadik hétttől kezdett szorítani a nadrág?
Figyelt kérdés
5-6. héten már érezhető?2013. máj. 15. 12:16
1/5 anonim válasza:
hát engem szorított:)
17 h ikres km
2/5 anonim válasza:
lányommal a 10. héttől, most a 6. héttől nem tudom felvenni a rendes nacikat!
14+4 hkm
3/5 anonim válasza:
Második babócám várom 13 hétől
24+3 hkm :)
4/5 anonim válasza:
10-12.héttől nem volt kényelmes begombolni :)
5/5 anonim válasza:
Nekem az 5.-6 hét környékén már egyes nadrágjaim kényelmetlenek voltak, hellyel-közzel némelyiket még be tudtam gombolni. A 8.-9. hét körül már kigomboltan jártam, derékmelegítővel fedve magam. A 10.-11. héttől pedig beszereztem gumis kiegészítésű kismamanadrágot. Oldalt van kis gumipasszé, az engedi nyúlni. Felüdülés volt, hogy végre valami kényelmes. Nagyjából a 12. héttől kezdve pedig már kisebb méretű kismamanadrágokat kellett hordanom, mert pocakban simán jók voltak, de a legtöbbjük lötyögött rajtam combban, csípőben. :) Most, a 26. héten szerintem már nem is kell mondanom... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!